Meyer: mode voor heren

Home | Meyer mode Heren

Geen massa, maar exclusiviteit

Uitsluitend kwaliteitsmerken

Kosteloos passend gemaakt

Bent u op zoek naar kleding van het merk Meyer, waar exclusieve mode voor heren centraal staat? De Haas, de Mode in Nijmegen biedt een brede collectie aan die klaarhangt om gepast te worden! Bovendien kopen wij de mode van Meyer in kleine aantallen in, zodat u geen ander

MEYER, dé naam in broekenland

Het hele productieproces in nu duurzaam.

Vanaf € 119,95.

Meyer staat qua mode bekend om de elegante pasvorm voor heren

In onze kledingwinkel in Nijmegen vinden heren mode van het merk Meyer. De kleding is van een geweldige kwaliteit en zeker de pantalons zijn noemenswaardig. Deze kunnen namelijk gewoon in de wasmachine. Dat is wel zo gemakkelijk, wat onze klanten ook beamen. De kleding staat verder bekend om de elegante pasvorm voor de man. Naast de exclusieve collectie met Meyer-mode voor heren, vindt u ook andere kwaliteitsmerken in onze winkel in Nijmegen, zoals Pierre Cardin en Lerros.

MEYER, dé naam in broekenland

Het hele productieproces in nu duurzaam.

Vanaf € 119,95.

GABBIANO

Mooie lichte trui voor de overgangstijd.

€ 74,95.

GABBIANO

Gaaf vest voor € 89,95

op de jeans Prato voor € 79,95.

TRADITIONELER BREIGOED

Voor de mannen die een mooie trui of vest willen hebben wij breigoed van Louis Fashion. De getoonde truien zijn € 99,95 en gebeid met een mooie wolmeging.

STOERE JEANS

Sportieve jeans van New Star.

€ 59,95

EDEN VALLEY

Staat altijd garant voor fraaie herenshirts.

Lange mouw nog steeds € 79,95.

GABBIANO JEANS

Goede denimbroek.

€ 89,95.

Bezoek onze winkel voor persoonlijk advies

In onze kledingwinkel nabij Bemmel staat een enthousiast team klaar om u te adviseren over onze collectie met Meyer-mode voor heren. Kom dus gezellig langs voor persoonlijk advies of doe online een indruk op van onze herenmode nabij Elst. Voor vragen neemt u gemakkelijk contact met ons op via het contactformulier of door te bellen naar 024-3771266. We vertellen u graag meer over de mode voor heren van het merk Meyer.

de Haas de Mode