Herenmode kopen in regio Elst

Home | Herenmode Elst

Geen massa, maar exclusiviteit

Uitsluitend kwaliteitsmerken

Kosteloos passend gemaakt

Als u op zoek bent naar herenmode van hoogwaardige kwaliteit en woonachtig bent in de omgeving van Elst, kunt u terecht bij De Haas, De Mode. Wij bieden alles aan wat u nodig heeft om uw garderobe compleet te maken. Zoekt u een pantalon, een nieuwe jeans of een warme trui? Bij ons vindt u wat u zoekt. Wanneer u hulp nodig heeft, staat ons team voor u klaar.

GABBIANO

Mooie lichte trui voor de overgangstijd.

€ 74,95.

De mooiste herenmode vindt u in onze winkel, dicht bij Elst

Wanneer u een bezoek brengt aan onze winkel in de buurt van Elst, zult u blij verrast zijn door ons brede aanbod aan herenmode. Wij bieden stukken aan van vele gerenommeerde merken, zoals herenkleding van Pierre Cardin. Van ieder stuk bieden wij slechts enkele artikelen per maat aan. Daartegenover staat dat onze collectie geregeld aangevuld wordt met nieuwe stukken. U kunt overigens ook bij ons terecht voor stijlvolle mode voor dames. Parkeren is gratis en de koffie staat voor u klaar. Als uw partner niet zo van winkelen houdt, ligt er genoeg leesvoer klaar voor hem of haar.

GABBIANO

Mooie lichte trui voor de overgangstijd.

€ 74,95.

GABBIANO

Gaaf vest voor € 89,95

op de jeans Prato voor € 79,95.

TRADITIONELER BREIGOED

Voor de mannen die een mooie trui of vest willen hebben wij breigoed van Louis Fashion. De getoonde truien zijn € 99,95 en gebeid met een mooie wolmeging.

STOERE JEANS

Sportieve jeans van New Star.

€ 59,95

EDEN VALLEY

Staat altijd garant voor fraaie herenshirts.

Lange mouw nog steeds € 79,95.

GABBIANO JEANS

Goede denimbroek.

€ 89,95.

MEYER, dé naam in broekenland

Het hele productieproces in nu duurzaam.

Vanaf € 119,95.

Laat u adviseren door een van onze specialisten

Loop eens bij ons binnen en bekijk de herenmode die we in onze zaak in Nijmegen, dicht bij Elst, aanbieden. Een van onze enthousiaste specialisten voorziet u desgewenst graag van advies. U kunt ook alvast het laatste nieuws en de nieuwste aanbiedingen bekijken. Neem contact met ons op door te bellen naar 024-3771266 of door het contactformulier in te vullen.

de Haas de Mode