Kledingwinkel De Haas

Herenmode van onberispelijke kwaliteit

Bij De Haas, De Mode vindt u merken die niet bij de grotere winkelketens liggen. U ziet bij ons maatseries van 4, 5 of 6 stuks. Het kan daardoor voorkomen dat uw maat er niet meer is, maar daardoor bieden we u exclusiviteit en vaker wisselende collecties. We zorgen er altijd voor dat u voldoende keus heeft, want we weten dat u soms van ver weg komt!

Het vermaakwerk is gratis, net zo als het parkeren. Daarnaast hebben we bij onze koffietafel een TV waar u kunt volgen wat belangrijk is!

M5, meyer, jeans, herenpantalon

M5

Het nieuwe jonge label van een broekenfabrikant die weet hoe een jeans gemaakt moet worden.

We zijn voorzichtig begonnen met dit label, maar zien nu al dat het de groep van 30+ gewéldig kan aanspreken. Stoere looks, slanke pasvorm, en hij past óók nog goed!

contact

flanel, warm shirt, overhemd,

Flanel hemden

Klinkt klassiek, maar draagt geweldig lekker. Flanel overhemden.

Wij zijn bijna de enige die dit bieden. Keuze in diverse ruiten vanaf € 39,95!

contact

herenpantalon, meyer hosen, meyer, katoenen broek

Vrolijk opstaan

wanneer je s'ochtends vroeg in je broek moet stappen gaat dat toch een stuk makkelijker als de binnenkant er zó vrolijk uit ziet.

Meyer klinkt degelijk, maar is dat allang niet meer. Wél de kwaliteit, maar de uitstraling is helemaal bij de tijd!

m5, meyer, jeans,

M5, nieuw jeanslabel

deze jeans wordt gemaakt met ervaring van een goed broekenmerk, maar dan toch anders,

Modisch met een goede pasvorm, dat past ons wel!

Vanaf € 99,95.

Merken herenmode

Gaat u voor casual en comfortabel of voor de klassieke look met rijke stoffen? Waar uw voorkeur ook naar uit gaat, u vindt wat u zoekt in de door De Haas, De Mode samengestelde collectie.

We zijn altijd op zoek naar de beste merken en bieden Meyer pantalons; Jupiter en Seidensticker hemden; Pierre Cardin; het moderne merk Lerros en natuurlijk Culture hemden

herenmode Nijmegen; meyer herenmode Nijmegen; seidensticker; strijvrij katoen; herenmode Nijmegen; jupiter herenmode Nijmegen; pierre cardin