Kledingwinkel De Haas

Herenmode van onberispelijke kwaliteit

Bij De Haas, De Mode vindt u merken die niet bij de grotere winkelketens liggen. U ziet bij ons maatseries van 4, 5 of 6 stuks. Het kan daardoor voorkomen dat uw maat er niet meer is, maar daardoor bieden we u exclusiviteit en vaker wisselende collecties. We zorgen er altijd voor dat u voldoende keus heeft, want we weten dat u soms van ver weg komt!

Het vermaakwerk is gratis, net zo als het parkeren. Daarnaast hebben we bij onze koffietafel een TV waar u kunt volgen wat belangrijk is!

lerros, herenshirt, overhemd, korte mouw;

Korte mouw.

Lerros is goed bezig. Ze maken, onder andere, heel mooie herenshirts. Prima pasvorm, modisch en voor de kwaliteit betaalbaar. Deze is € 49,99. maar wel heel mooi in details.

Contact!

shirt korte mouw; overhemd, mannanmode

Shirts met korte mouw.

Het blijft maar warm, dus wij hebben nieuwe overhemden binnengekregen. Variërend van € 39,95 tot en met € 69,95.. De duurste op de foto is € 59,99, de anderen € 39,95.

Contact!

t shirt;

Shirt

Dit stoere mannenshirt verkopen wij ook. Mooi grijs is 'never' lelijk. Kost maar € 29,95.

Contact!

polo, culture,

Polo

Culture is een merk dat vooral bekend is van hun bijzondere overhemden.

Máár ze maken nu ook mooie katoenen polo's voor € 59,95.

Contact!

capri, kuitbroek,

Herencapri

Er is de afgelopen jaren gevraagd naar een capri voor mannen,

Niet aan te komen ,nergens te koop. Alleen dit jaar wel bij ons.

Donkergrijs en zand, kleuren die altijd kunnen, € 44.95 per stuk, en dat valt dus ook best mee!

Contact!

herenshort, short, korte broek, zomer

Short

Makkelijke herenshort van New Star. Verkrijbaar in drie goede kleuren, blauw, zand en grijs. Maten lopen van S tot en met 3 XL. Wees er snel bij, want voor € 34,95 vliegen ze er nu uit.!

Contact!

herenshort, korte broek,

Short in armyprint

Stoere korte broek van Lerros in een groene armyprint. € 59,99 vanwege de mooie pasvorm.

Weet u dat het belangrijkste deel van een korte broek in de bovenste 30 centimeter zit? De pijpen zijn  alleen maar stof!

Contact!

jeans, voordelig,

Nieuw model van Bram's

Model JASON van Bram's, een nieuwe stoere jeans voor maar € 39,95!

contact

beetje laag geplaatste achterzakken en goede wassing!

shirt, overhemden, seidensticker, jupiter, ben green,

Variatie

Bij deze ziet u dat er veel variatie is in overhemdenland. De mannen willen inmiddels ook wat anders. Maar als het te snel gaat hebben we ook vernieuwde ruiten. Gebroederlijk naast elkaar.

Contact!

herenmode, polo, overhemd, korte mouw,

Voorjaarsbeeld

In beeld zie je ons voorjaarsbeeld, maar dan een beetje opvallend. We hebben broeken van Pierre Cardin, zoals deze terrakleur, van € 89,99. Verder zie je polo's en overhemden met lange en korte mouw, alles te koop vanaf € 29,95. Voor de bijzondere exemplaren ben je wat meer kwijt.

Contact!

Merken herenmode

Gaat u voor casual en comfortabel of voor de klassieke look met rijke stoffen? Waar uw voorkeur ook naar uit gaat, u vindt wat u zoekt in de door De Haas, De Mode samengestelde collectie.

We zijn altijd op zoek naar de beste merken en bieden Meyer pantalons; Jupiter en Seidensticker hemden; Pierre Cardin; het moderne merk Lerros en natuurlijk Culture hemden

herenmode Nijmegen; meyer herenmode Nijmegen; seidensticker; strijvrij katoen; herenmode Nijmegen; jupiter herenmode Nijmegen; pierre cardin