Kledingwinkel De Haas

Herenmode van onberispelijke kwaliteit

Bij De Haas, De Mode vindt u merken die niet bij de grotere winkelketens liggen. U ziet bij ons maatseries van 4, 5 of 6 stuks. Het kan daardoor voorkomen dat uw maat er niet meer is, maar daardoor bieden we u exclusiviteit en vaker wisselende collecties. We zorgen er altijd voor dat u voldoende keus heeft, want we weten dat U soms van ver weg komt!

Het vermaakwerk is gratis, net zo als het parkeren. Daarnaast hebben we bij onze koffietafel een TV waar U kunt volgen wat belangrijk is!

herentrui, herenpullover, combinatie,

Mooie combi's

die combinaties zijn te maken met een sportief overhemd en bijpassende pullover. Pullover is van katoen, in vereschillende kleuren, en kost € 39,99. Shirts zijn er velen, net zoals deze van Ben Green, € 44,95

grote maat, herenjack, winterjas, winterjack

Ook wat groter.

dit jack hebben we tot en met 60 in de winkel. Mooie jas van Redpoint. Vanaf € 159,95.

winterjas, herenjack

Nog een winterjack

Een wat langer model van Redpoint. Beetje sportief en toch een beetje netjes. € 189,95.

contact

donsjack, herenjack, pierre cardin

Winterjack

Mooi jack van Pierre Cardin, doorgestikte donsvulling. € 219,95.

contact!

herenshirt, gilet, shirt, overhemd

Gilet en meer

Terug van weggeweest, het giletje voor de man. Dit tricot exemplaar past natuurlijk naadloos in de collectie van Lerros. Het gilet kost € 69,99 en het shirt € 59,99.

herenjas, herenjack, winterjas

Geweldig gaaf jack

Dat merk Lerros blijft ons en u verbazen. Nu ook weer met zo'n gaaf jack. Ietsje langer dus meer bescherming. Mooi grijs is niet lelijk, blijkt maar weer. € 159.99.

contact!

herenjack, winterjack, jas

Kort maar krachtig!

Ook van Lerros, dit wat kortere herenjack. Stoer en toch fatsoenlijk. Kun je overal mee komen.

€ 139.99

herenshirt, pullover, herentrui, overhemd

Combi's

Bij de heren komt de kleur groen flink op. Hemden met groene prints en bijpassende pullovers. Dit setje komt bij Lerros vandaan, een jeugdig merk met een prima pasvorm voor alle mannen.

Shirt en trui kosten allebei € 49,99.

Kijk even bij de aanbiedingen

Op de pagina 'aanbiedingen' geven we een beetje aan wat er momenteel in de aanbieding is.

Merken herenmode

Gaat u voor casual en comfortabel of voor de klassieke look met rijke stoffen? Waar uw voorkeur ook naar uit gaat, u vindt wat u zoekt in de door De Haas, De Mode samengestelde collectie.

We zijn altijd op zoek naar de beste merken en bieden Meyer pantalons; Jupiter en Seidensticker hemden; Pierre Cardin; het moderne merk Lerros en natuurlijk Culture hemden

herenmode Nijmegen; meyer herenmode Nijmegen; seidensticker; strijvrij katoen; herenmode Nijmegen; jupiter herenmode Nijmegen; pierre cardin