Lerros herenkleding kopen

Kom eens langs in onze winkel als u Lerros herenkleding wilt kopen. Dit merk hangt exclusief in onze kledingrekken en vindt u nergens anders in Nijmegen. Al 25 jaar staat onze winkel erom bekend alleen topmerken te verkopen en exclusief aan te bieden.

 

Geen massa, maar exclusiviteit

Uitsluitend kwaliteitsmerken

Kosteloos passend gemaakt

Lerros herenkleding in Nijmegen kopen

Onze winkel is al jaren een begrip in de stad. Als u op zoek bent naar verschillende topmerken zoals Lerros herenkleding, dan kunt u in onze winkel terecht om deze kwaliteitskleding te kopen. Lerros onderscheidt zich met haar scherpe prijzen voor de kleding. De kledingstukken worden slechts in enkele maatseries geleverd. De kans dat u een ander in hetzelfde kledingstuk van Lerros ziet lopen, is dus klein. Naast de Lerros herenkleding, kunt ook kleding van andere gerenommeerde merken in onze winkel kopen, zoals: Pierre Cardin en Meyer.

Kom langs in onze winkel

Koop ook exclusieve dameskleding in onze winkel

De Haas, de Mode richt zich op exclusieve merken voor dames en heren. Onze collecties vernieuwen doorlopend en zijn van hoogstaande kwaliteit. Neem een kijkje tussen onze andere merken of kom langs in de winkel in Nijmegen voor een persoonlijk praatje of advies. Onze medewerkers vertellen u graag meer over de verschillende collecties. Zien we u binnenkort eens in onze winkel in Nijmegen om Lerros herenkleding te kopen? Bij vragen kunt u ook contact met ons opnemen via het contactformulier of bellen naar 024-3771266.

De Haas, De Mode
Symfoniestraat 152/154
6544 TM  Nijmegen

KvK 10144076

Openingstijden

Maandag 13:00 - 18:00

Dinsdag - Vrijdag 09:00 - 18:00

Zaterdag 09:00 - 17:00

Voor bij-de-tijdse dames- en herenmode van mooie kwaliteit gaat u naar De Haas, De Mode in Nijmegen.