Lerros-herenkleding kopen

Bent u op zoek naar Lerros-herenkleding om te kopen, zodat uw garderobe weer fris is voor het aankomende seizoen? Dit merk hangt exclusief in onze kledingrekken en vindt u nergens anders in Nijmegen. Al 25 jaar staat onze winkel erom bekend alleen topmerken te verkopen en exclusief aan te bieden in een klein aantal maatseries.

Geen massa, maar exclusiviteit

Uitsluitend kwaliteitsmerken

Kosteloos passend gemaakt

Iedere collectie van Lerros heeft exclusieve herenkleding om te kopen

Onze winkel is al jaren een begrip in de stad. Als u op zoek bent naar herenkleding van een topmerk zoals Lerros, dan kunt u in onze kledingwinkel in Nijmegen terecht om deze kwaliteitskleding te kopen. Lerros onderscheidt zich met haar scherpe prijzen voor kleding, zelfs wanneer deze niet in de aanbieding zijn. De kledingstukken worden slechts in enkele maatseries geleverd. De kans dat u een ander in hetzelfde kledingstuk van Lerros ziet lopen, is dus klein. Herenkleding van Lerros is, net zoals de mode van Pierre Cardin en Meyer, echt gefocust op de combinatie van comfort en stijl.

Kom langs in onze winkel

Ontdek de nieuwe collecties zelf in de winkel

De unieke herenmode van Lerros is van hoogstaande kwaliteit. De kledingstukken gaan lang mee en behouden hun pasvorm, ondanks meerdere wasbeurten. Wilt u nieuwe herenkleding van Lerros kopen? Kom langs in de winkel in Nijmegen voor een persoonlijk praatje of advies. Onze medewerkers vertellen u graag meer over de verschillende collecties. Bij vragen kunt u ook contact met ons opnemen via het contactformulier of bellen naar 024-3771266.

De Haas, De Mode
Symfoniestraat 148
6544 TM  Nijmegen

KvK 10144076

Openingstijden

Maandag 13:00 - 18:00

Dinsdag - Vrijdag 09:00 - 18:00

Zaterdag 09:00 - 17:00

Voor bij-de-tijdse dames- en herenmode van mooie kwaliteit gaat u naar De Haas, De Mode in Nijmegen.