Pierre Cardin herenkleding kopen

De Haas, de Mode is de ideale plek om Pierre Cardin herenkleding te kopen. Onze winkel in Nijmegen is een verzamelplaats van verschillende kwaliteitsmerken, waaronder Pierre Cardin. Deze kleding beschikt over een hoogwaardige kwaliteit en vindt u nergens anders in de stad.

Geen massa, maar exclusiviteit

Uitsluitend kwaliteitsmerken

Kosteloos passend gemaakt

Pierre Cardin herenkleding in onze winkel kopen

De herenkleding van Pierre Cardin die u in onze winkel kunt kopen, is afkomstig van de gelijknamige Italiaans-Franse modeontwerper. Gedurende zijn carrière heeft deze modeontwerper met diverse andere topontwerpers gewerkt, waaronder Christian Dior. In 2020 overleed de Italiaan, maar nog steeds hangen zijn exclusieve kledingstukken en topcollecties bij ons in de winkel.

Kom langs in onze winkel

De specialiteit van Pierre Cardin

De ontwerper hield zich, naast kleding, ook bezig met sierraden. Toch was Pierre Cardin meer gespecialiseerd in het ontwerpen van herenkleding en die kunt u bij ons kopen. De kleding van Cardin staat vooral bekend om het vakmanschap. De kledingstukken van dit merk zijn dan ook van hoge kwaliteit en dat kunt u zelf komen bekijken in onze winkel. U kunt online bekijken wat onze winkel nog meer te bieden heeft.

Ontdek de andere merken in onze winkel

Naast de herenkleding van Pierre Cardin kunt u bij ons ook andere kwaliteitsmerken kopen. Denk daarbij aan merken als Lerros en Meyer Mode. In onze collectie vindt u ook exclusieve kleding voor dames. Ontdek uw favoriete merk bij De Haas, de Mode in Nijmegen. Neem contact met ons op via het contactformulier of bel naar 024-3771266.

Bel ons voor meer informatie!

De Haas, De Mode
Symfoniestraat 152/154
6544 TM  Nijmegen

KvK 10144076

Openingstijden

Maandag 13:00 - 18:00

Dinsdag - Vrijdag 09:00 - 18:00

Zaterdag 09:00 - 17:00

Voor bij-de-tijdse dames- en herenmode van mooie kwaliteit gaat u naar De Haas, De Mode in Nijmegen.