Pierre Cardin-herenkleding kopen

Bent u op zoek naar het kledingmerk Pierre Cardin omdat u nieuwe herenkleding wilt kopen voor het aankomende seizoen? De Haas, de Mode in Nijmegen is dé verzamelplaats van verschillende kwaliteitsmerken kleding, waaronder Pierre Cardin. De kleding is van hoogwaardige kwaliteit en vindt u bovendien nergens anders in de stad.

Geen massa, maar exclusiviteit

Uitsluitend kwaliteitsmerken

Kosteloos passend gemaakt

Ontdek de collectie met Pierre Cardin-herenkleding om te kopen

De herenkleding van Pierre Cardin die u in onze winkel kunt kopen, is afkomstig van de gelijknamige Italiaans-Franse modeontwerper. Gedurende zijn carrière heeft deze modeontwerper met diverse andere topontwerpers samengewerkt, onder andere met Christian Dior. In 2020 overleed de Italiaan, maar nog steeds hangt zijn exclusieve merkkleding bij ons in de winkel. De ontwerper hield zich, naast het ontwerpen van herenmode, ook bezig met sieraden. Toch was Pierre Cardin meer gespecialiseerd in het ontwerpen van herenkleding, die u bij ons kunt kopen. De kleding van Cardin staat vooral bekend om het vakmanschap. De kledingstukken van dit merk zijn dan ook van hoge kwaliteit en dat kunt u zelf komen bekijken in onze winkel met prachtige mode nabij Elst. U kunt online bekijken wat onze kledingwinkel in Nijmegen nog meer te bieden heeft. Denk daarbij onder andere aan Lerros-herenkleding en Meyer-mode voor heren.

Kom langs in onze winkel

Ontdek onze collecties met uw eigen ogen

Ontdek uw favoriete merk bij De Haas, De Mode in Nijmegen. Herenkleding van Pierre Cardin is in kleine aantallen bij ons te kopen, zodat u altijd verzekerd bent van een exclusief kledingstuk. Dat zullen onze klanten beamen. Heeft u vragen of wilt u advies ontvangen bij het kopen van herenkleding van Pierre Cardin? Neem contact met ons op via het contactformulier of bel naar 024-3771266.

De Haas, De Mode
Symfoniestraat 148
6544 TM  Nijmegen

KvK 10144076

Openingstijden

Maandag 13:00 - 18:00

Dinsdag - Vrijdag 09:00 - 18:00

Zaterdag 09:00 - 17:00

Voor bij-de-tijdse dames- en herenmode van mooie kwaliteit gaat u naar De Haas, De Mode in Nijmegen.