Kledingwinkel in de buurt van Bemmel

Home | Kledingwinkel Bemmel

Geen massa, maar exclusiviteit

Uitsluitend kwaliteitsmerken

Kosteloos passend gemaakt

Bent u op zoek naar een kledingwinkel nabij Bemmel, waar u zonder twijfel zult slagen als u op zoek bent naar unieke kledingstukken? Dan zit u bij ons van De Haas, De Mode helemaal goed. Wij helpen u met het vinden van kleding die naadloos aansluit op uw pasvorm en smaak. We vertellen u graag meer over ons uitgebreide aanbod.

NIEUWE BLOUSONS

Alwéér nieuwe dessins in de bekende blouson. € 49,99.

In onze kledingwinkel nabij Bemmel vindt u exclusieve kledingstukken

Omdat we de kleding in onze kledingwinkel in Nijmegen slechts in kleine aantallen binnenkrijgen, zult u niet snel iemand tegenkomen die hetzelfde draagt als u. U kunt bij ons terecht als u op zoek bent naar unieke herenkleding nabij Bemmel, van gerenommeerde merken. Maar ook als u dameskleding wilt kopen, staat het team van onze kledingwinkel in de buurt van Bemmel voor u klaar. Als u niet precies weet wat u mooi staat, voorzien zij u graag van een gedegen advies, zodat u er altijd op uw best uitziet!

GABBIANO

Mooie lichte trui voor de overgangstijd.

€ 74,95.

GABBIANO

Gaaf vest voor € 89,95

op de jeans Prato voor € 79,95.

TRADITIONELER BREIGOED

Voor de mannen die een mooie trui of vest willen hebben wij breigoed van Louis Fashion. De getoonde truien zijn € 99,95 en gebeid met een mooie wolmeging.

De herfst komt er aan

Gave trui van Pulz op een waanzinnige broek van Angels. trui € 89,95, broek € 119,99.

NIEUWE BLOUSONS

Alwéér nieuwe dessins in de bekende blouson. € 49,99.

ROBERTO SARTO

Prachtige polo van Sarto.

Stel uw vragen direct aan een van onze experts

Ontdek de dames- en herenmode in ons steeds veranderde assortiment, door een bezoek te brengen aan onze kledingwinkel nabij Bemmel. Tussen uw bezoeken door houden wij u graag op de hoogte van het laatste nieuws wat onze zaak en collecties betreft. Als u vragen heeft, neemt u gerust contact met ons op. Dat doet u door het contactformulier in te vullen of door te bellen naar 024-3771266. We helpen u graag verder!

de Haas de Mode