Herenmode in Nijmegen

Home | Herenmode Nijmegen

Geen massa, maar exclusiviteit

Uitsluitend kwaliteitsmerken

Kosteloos passend gemaakt

Op het gebied van herenmode is onze zaak in Nijmegen al meer dan 25 jaar een begrip. De maatseries bestaan vaak uit slechts vier, vijf of zes stuks. Het kan dus gebeuren dat uw maat niet meer in de rekken hangt. Daar staat echter tegenover dat we u het hele jaar door wisselende collecties met exclusieve herenkleding aanbieden.

GABBIANO

Mooie lichte trui voor de overgangstijd.

€ 74,95.

Koop exclusieve herenmode in onze winkel in Nijmegen

Bent u op zoek naar gerenommeerde merken voor herenmode in Nijmegen? Dan zit u bij De Haas, De Mode helemaal goed. Onze kledingwinkel in Nijmegen biedt u een gevarieerd en wisselend aanbod aan exclusieve herenkleding aan met topmerken als:

GABBIANO

Mooie lichte trui voor de overgangstijd.

€ 74,95.

GABBIANO

Gaaf vest voor € 89,95

op de jeans Prato voor € 79,95.

TRADITIONELER BREIGOED

Voor de mannen die een mooie trui of vest willen hebben wij breigoed van Louis Fashion. De getoonde truien zijn € 99,95 en gebeid met een mooie wolmeging.

STOERE JEANS

Sportieve jeans van New Star.

€ 59,95

EDEN VALLEY

Staat altijd garant voor fraaie herenshirts.

Lange mouw nog steeds € 79,95.

GABBIANO JEANS

Goede denimbroek.

€ 89,95.

MEYER, dé naam in broekenland

Het hele productieproces in nu duurzaam.

Vanaf € 119,95.

We maken de kleding graag op maat voor u

Voor velen is onze herenmode dé reden om Nijmegen te bezoeken. Sluit uw exclusieve herenkleding niet goed aan op uw ideale pasvorm? We vermaken de kleding voor u in een nabijgelegen atelier. U maakt hierbij geen extra kosten. Het passend maken van de exclusieve herenmode hoort namelijk bij de service van De Haas, de Mode in Nijmegen. Uw kleding wordt in het nabijgelegen atelier met veel aandacht en vakmanschap voor u op maat gemaakt.

Ontdek onze exclusieve herenkleding met uw eigen ogen

Heeft u het ruime aanbod aan onze exclusieve kleding voor heren op onze website al verder verkend? U bekijkt hier de collecties met herenmode, maar langskomen in de zaak is natuurlijk ook een optie als u in de buurt van Nijmegen op zoek bent naar exclusieve herenkleding. We ontvangen u graag met een kop koffie. Neem voor meer informatie contact op via het contactformulier of bel naar 024-3771266.

de Haas de Mode