Meyer mode voor heren

Bent u op zoek naar exclusieve Meyer mode voor heren in Nijmegen? De Haas, de Mode biedt een breed assortiment aan kleding van dit merk. Onze hoogwaardige collecties hangen klaar om gepast te worden. U kunt onze collectie van dit merk online bekijken of in de winkel.

Geen massa, maar exclusiviteit

Uitsluitend kwaliteitsmerken

Kosteloos passend gemaakt

Elegante pasvormen bij Meyer mode voor heren

In onze winkel kunt u Meyer mode voor heren kopen. De kleding beschikt over een geweldige kwaliteit en zeker de pantalons zijn echt noemenswaardig. Deze kunnen namelijk gewoon in de wasmachine. Dat is wel zo gemakkelijk. De kleding van Meyer staat verder bekend om de elegante pasvorm voor de man. Naast de exclusieve collectie met Meyer mode voor heren, vindt u ook andere kwaliteitsmerken in onze winkel in Nijmegen. Wat dacht u van merken zoals Tom Tailor en Redmond? Ook de gerenommeerde merken Pierre Cardin en Lerros vindt u terug in onze winkel.

Kom langs in onze winkel

Kom langs voor persoonlijk advies

In onze winkel staat een enthousiast team klaar om u te adviseren over onze collectie met Meyer mode voor heren. Kom dus gezellig langs voor persoonlijk advies op maat of doe online een indruk op van onze kwaliteitsmerken. Voor vragen neemt u heel gemakkelijk contact met ons op via het contactformulier of door te bellen naar 024-3771266.

De Haas, De Mode
Symfoniestraat 152/154
6544 TM  Nijmegen

KvK 10144076

Openingstijden

Maandag 13:00 - 18:00

Dinsdag - Vrijdag 09:00 - 18:00

Zaterdag 09:00 - 17:00

Voor bij-de-tijdse dames- en herenmode van mooie kwaliteit gaat u naar De Haas, De Mode in Nijmegen.