Meyer: mode voor heren

Bent u op zoek naar kleding van het merk Meyer, waar exclusieve mode voor heren centraal staat? De Haas, de Mode in Nijmegen biedt een brede collectie aan die klaarhangt om gepast te worden! Bovendien kopen wij de mode van Meyer in kleine aantallen in, zodat u geen andere heren in hetzelfde kledingstuk zult tegenkomen. Exclusiviteit staat bij ons hoog in het vaandel.

Geen massa, maar exclusiviteit

Uitsluitend kwaliteitsmerken

Kosteloos passend gemaakt

Meyer staat qua mode bekend om de elegante pasvorm voor heren

In onze kledingwinkel in Nijmegen vinden heren mode van het merk Meyer. De kleding is van een geweldige kwaliteit en zeker de pantalons zijn noemenswaardig. Deze kunnen namelijk gewoon in de wasmachine. Dat is wel zo gemakkelijk, wat onze klanten ook beamen. De kleding staat verder bekend om de elegante pasvorm voor de man. Naast de exclusieve collectie met Meyer-mode voor heren, vindt u ook andere kwaliteitsmerken in onze winkel in Nijmegen, zoals Pierre Cardin en Lerros.

Kom langs in onze winkel

Bezoek onze winkel voor persoonlijk advies

In onze kledingwinkel nabij Bemmel staat een enthousiast team klaar om u te adviseren over onze collectie met Meyer-mode voor heren. Kom dus gezellig langs voor persoonlijk advies of doe online een indruk op van onze herenmode nabij Elst. Voor vragen neemt u gemakkelijk contact met ons op via het contactformulier of door te bellen naar 024-3771266. We vertellen u graag meer over de mode voor heren van het merk Meyer.