Kleding laten vermaken in Nijmegen

Als uw kleding te groot of te klein is, kunt u het gratis door ons laten vermaken in Nijmegen. Uw kledingstuk wordt namelijk door een nabij gelegen atelier voor u vermaakt. De coupeuses hebben jarenlange ervaring en weten uw kledingstuk altijd helemaal op maat voor u te maken. Zo geniet u straks van een kledingstuk dat u perfect past!

Geen massa, maar exclusiviteit

Uitsluitend kwaliteitsmerken

Kosteloos passend gemaakt

Uw kleding laten vermaken en andere services door onze winkel in Nijmegen

In onze kledingwinkel in Nijmegen zijn we erop gericht om u een zo persoonlijk mogelijke service te bieden. Mocht de exclusieve merkkleding die u graag wilt dus niet perfect passen, dan bieden we u aan om de kleding gratis te laten vermaken door een atelier in de buurt. Naast de huidige collectie hebben we verschillende aanbiedingen voor u in de winkel. Dat zijn veelal overgebleven stukken uit andere collecties. Ze zijn niet minder mooi, maar u kunt ze wel tegen een aantrekkelijkere prijs kopen. Mochten de aanbiedingen uit onze winkel in Nijmegen niet perfect passen, dan kunt u herenmode en damesmode ook eenvoudig laten vermaken. Bekijk onze aanbiedingen en wie weet zit er iets tussen voor u.

Kom langs in onze winkel

Stel uw vragen aan ons team

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over het vermaken van in onze winkel gekochte kleding in Nijmegen? Neem dan contact op via het contactformulier of bel naar 024-3771266. We staan u graag te woord en helpen u met genoegen verder in onze winkel.

De Haas, De Mode
Symfoniestraat 148
6544 TM  Nijmegen

KvK 10144076

Openingstijden

Maandag 13:00 - 18:00

Dinsdag - Vrijdag 09:00 - 18:00

Zaterdag 09:00 - 17:00

Voor bij-de-tijdse dames- en herenmode van mooie kwaliteit gaat u naar De Haas, De Mode in Nijmegen.