Kleding laten vermaken in Nijmegen

Als uw kleding te groot of te klein is, kunt u het gratis laten vermaken in onze winkel in Nijmegen. U kunt in de winkel wachten terwijl wij uw kledingstuk vermaken. Geniet van een kop koffie en een krant aan de koffietafel. Dit maakt het wachten wel zo plezierig.

Geen massa, maar exclusiviteit

Uitsluitend kwaliteitsmerken

Kosteloos passend gemaakt

Laat uw kleding vermaken en bekijk onze andere collecties

Terwijl u wacht op het vermaken van uw kleding in onze winkel in Nijmegen kunt u natuurlijk ook verder kijken. Onze medewerkers zijn erop gericht om u een zo persoonlijk mogelijke service te bieden. Zij kunnen u alles vertellen over de exclusieve kleding voor dames en heren. Exclusiviteit en service staan bij ons hoog in het vaandel en dat merkt u!

Kom langs in onze winkel

Aanbiedingen en nieuws

Naast de huidige collectie hebben we ook verschillende aanbiedingen voor u in de winkel. Dit zijn veelal overgebleven stukken uit andere collecties. Niet minder mooi, maar wel tegen een aantrekkelijkere prijs te kopen. Bekijk onze aanbiedingen terwijl wij uw kleding vermaken in onze winkel in Nijmegen en wie weet zit er iets tussen voor u. Nooit geschoten is altijd mis!

Stel uw vragen aan ons team

Heeft u vragen of wilt meer informatie over het vermaken van uw in onze winkel gekochte kleding in Nijmegen? Neem dan contact op via het contactformulier of bel naar 024-3771266. We staan u graag te woord en helpen u met genoegen verder in onze winkel.

Bel ons voor meer informatie!

De Haas, De Mode
Symfoniestraat 152/154
6544 TM  Nijmegen

KvK 10144076

Openingstijden

Maandag 13:00 - 18:00

Dinsdag - Vrijdag 09:00 - 18:00

Zaterdag 09:00 - 17:00

Voor bij-de-tijdse dames- en herenmode van mooie kwaliteit gaat u naar De Haas, De Mode in Nijmegen.