Kleding laten vermaken in Nijmegen

Als uw kleding te groot of te klein is, kunt u het gratis door ons laten vermaken in Nijmegen. Uw kledingstuk wordt namelijk door een nabij gelegen atelier voor u vermaakt. De coupeuses hebben jarenlange ervaring en weten uw kledingstuk altijd helemaal op maat voor u te maken. Zo geniet u straks van een kledingstuk dat u perfect past!

Geen massa, maar exclusiviteit

Uitsluitend kwaliteitsmerken

Kosteloos passend gemaakt

Laat uw kleding vermaken en bekijk onze andere collecties

In onze winkel in Nijmegen zijn we erop gericht om u een zo persoonlijk mogelijke service te bieden; mocht de kleding die u graag wilt dus niet perfect passen, dan bieden we u aan om de kleding gratis te laten vermaken door een atelier in de buurt. Maar ook tijdens het winkelen zijn onze medewerkers u graag van dienst. Zo kunnen zij u alles vertellen over de exclusieve kleding voor dames en heren. Exclusiviteit en service staan bij ons hoog in het vaandel en dat merkt u!

Kom langs in onze winkel

Aanbiedingen en nieuws

Naast de huidige collectie hebben we ook verschillende aanbiedingen voor u in de winkel. Dit zijn veelal overgebleven stukken uit andere collecties. Niet minder mooi, maar wel tegen een aantrekkelijkere prijs te kopen. Mochten de aanbiedingen uit onze winkel in Nijmegen niet perfect passen, dan kunt u deze kleding ook eenvoudig laten vermaken. Bekijk onze aanbiedingen en wie weet zit er iets tussen voor u. Nooit geschoten is altijd mis!

Stel uw vragen aan ons team

Heeft u vragen of wilt meer informatie over het vermaken van uw in onze winkel gekochte kleding in Nijmegen? Neem dan contact op via het contactformulier of bel naar 024-3771266. We staan u graag te woord en helpen u met genoegen verder in onze winkel.

Bel ons voor meer informatie!

De Haas, De Mode
Symfoniestraat 152/154
6544 TM  Nijmegen

KvK 10144076

Openingstijden

Maandag 13:00 - 18:00

Dinsdag - Vrijdag 09:00 - 18:00

Zaterdag 09:00 - 17:00

Voor bij-de-tijdse dames- en herenmode van mooie kwaliteit gaat u naar De Haas, De Mode in Nijmegen.