Kleding laten vermaken in Nijmegen

Als de kleding die u in onze zaak wilt kopen net iets te groot of te klein is, laten wij het kosteloos voor u vermaken in een nabijgelegen atelier bij ons in Nijmegen. De coupeuses van dit atelier hebben jarenlange ervaring en weten uw kledingstuk perfect op maat voor u te maken. Zo geniet u straks van een kledingstuk dat u uitstekend past!

Geen massa, maar exclusiviteit

Uitsluitend kwaliteitsmerken

Kosteloos passend gemaakt

Uw kleding laten vermaken en andere services door onze winkel in Nijmegen

In onze kledingwinkel in Nijmegen zijn we erop gericht om u een zo persoonlijk mogelijke service te bieden. Mocht de exclusieve merkkleding die u graag wilt dus niet perfect passen, dan bieden we u aan om de kleding gratis te laten vermaken door een atelier in de buurt van onze winkel in Nijmegen. Naast de huidige collectie hebben we verschillende aanbiedingen voor u in de winkel. Dat zijn veelal overgebleven stukken uit andere collecties. Ze zijn niet minder mooi, maar u kunt ze wel tegen een aantrekkelijke prijs kopen. Mochten de aanbiedingen uit onze winkel in Nijmegen niet perfect passen, dan kunt u deze herenmode en damesmode ook eenvoudig laten vermaken. Bekijk onze aanbiedingen: weet zit er iets tussen voor u.

Kom langs in onze winkel

Stel uw vragen aan ons team

Heeft u vragen of wilt u meer informatie ontvangen over het laten vermaken van kleding die u in onze winkel in Nijmegen gekocht heeft? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel naar 024-3771266. We staan u graag te woord en helpen u met genoegen verder in onze winkel.

De Haas, De Mode
Symfoniestraat 148
6544 TM  Nijmegen

KvK 10144076

Openingstijden

Maandag 13:00 - 18:00

Dinsdag - Vrijdag 09:00 - 18:00

Zaterdag 09:00 - 17:00

Voor bij-de-tijdse dames- en herenmode van mooie kwaliteit gaat u naar De Haas, De Mode in Nijmegen.