Roberto Sarto-dameskleding kopen

Home | Roberto Sarto Dameskleding Kopen

Geen massa, maar exclusiviteit

Uitsluitend kwaliteitsmerken

Kosteloos passend gemaakt

Roberto Sarto ontwerpt exclusieve dameskleding die u bij De Haas, de Mode in Nijmegen kunt kopen. Dit hoogwaardige en exclusieve kwaliteitsmerk vindt u terug in onze kledingrekken. Bekijkt u de collectie alvast online? Dan zien we u graag terug in de winkel voor een persoonlijk gesprek en advies op maat. Uw perfecte outfit hangt bij ons in de winkel.

ROBERTO SARTO

Deze hangkol is heerlijk voor het komende seizoen. € 79,99.

Ontdek de collectie met exclusieve Roberto Sarto-dameskleding die u bij ons kunt kopen

De dameskleding die u van Roberto Sarto kunt kopen, bieden wij in regio Nijmegen exclusief aan in onze kledingwinkel nabij Beuningen. Bovendien worden de kledingstukken in kleine aantallen geleverd, zodat u altijd verzekerd bent van exclusiviteit. Roberto Sarto staat bekend om de comfortabele damesmode met een sportief karakter. De kleding is heel elegant en vrouwelijk ondanks de sportieve look. U kunt van nog meer merken dan alleen Roberto Sarto dameskleding kopen in onze kledingzaak. We beschikken over een ruim assortiment aan exclusieve kleding voor dames, waaronder dameskleding van Lebek en perfect passende damesbroeken van Zerres.

De herfst komt er aan

Gave trui van Pulz op een waanzinnige broek van Angels. trui € 89,95, broek € 119,99.

De klassieke blouson

We hebben deze weer in verschillende kleuren, met een korte of driekwart mouw. € 49,99!

NIEUWE BLOUSONS

Alwéér nieuwe dessins in de bekende blouson. € 49,99.

'WOLLEN' MANTEL

Deze mooie jas van Tom Tailor is de moderne variant van de wollen mantel. € 99,99.

ROBERTO SARTO

Prachtige polo van Sarto.

NIEUWE BLOUSONS

Alwéér nieuwe dessins in de bekende blouson. € 49,99.

Kom langs en koop onze kleding

Er zijn slechts enkele maten beschikbaar van alle exclusieve collecties dameskleding van Roberto Sarto die u bij ons kunt kopen. Kom dus tijdig naar de winkel om uw maat te kopen. Sluit uw kleding niet helemaal aan op uw pasmaat? Dan laten we het kledingstuk gratis vermaken voor u bij een atelier in de buurt. Neem voor vragen contact op via het contactformulier of bel naar 024-3771266.

de Haas de Mode