Onze kledingwinkel in de buurt van Beuningen

Home | Kledingwinkel Beuningen

Geen massa, maar exclusiviteit

Uitsluitend kwaliteitsmerken

Kosteloos passend gemaakt

Bent u op zoek naar een kledingwinkel in de buurt van Beuningen, met een collectie van unieke kledingstukken? Dan zit u bij De Haas, De Mode helemaal goed. In onze zaak vindt u met regelmaat nieuwe stukken, die wij in enkele aantallen per maat aanbieden. Zo bent u altijd verzekerd van een uniek kledingstuk, dat écht niet iedereen in de kast heeft hangen.

NIEUWE BLOUSONS

Alwéér nieuwe dessins in de bekende blouson. € 49,99.

Als u een kledingwinkel nabij Beuningen zoekt, heten wij u graag welkom in onze zaak

Bent u op zoek naar herenkleding nabij Beuningen? Loop dan eens bij ons binnen. In onze rekken vindt u alles wat u zoekt: van pantalons tot overhemden en van lekker warme truien tot comfortabele jeans. U profiteert regelmatig van leuke aanbiedingen in onze kledingwinkel in de buurt van Beuningen. Als u niet zeker weet wat u goed staat, helpen onze medewerkers u graag met het vinden van passende kleding. Dames kunnen bij ons terecht voor dameskleding van Lebek en vele andere merken.

GABBIANO

Mooie lichte trui voor de overgangstijd.

€ 74,95.

GABBIANO

Gaaf vest voor € 89,95

op de jeans Prato voor € 79,95.

TRADITIONELER BREIGOED

Voor de mannen die een mooie trui of vest willen hebben wij breigoed van Louis Fashion. De getoonde truien zijn € 99,95 en gebeid met een mooie wolmeging.

De herfst komt er aan

Gave trui van Pulz op een waanzinnige broek van Angels. trui € 89,95, broek € 119,99.

NIEUWE BLOUSONS

Alwéér nieuwe dessins in de bekende blouson. € 49,99.

ROBERTO SARTO

Prachtige polo van Sarto.

Neem vandaag nog telefonisch contact met ons op

Wilt u meer weten over onze kledingwinkel nabij Beuningen? Of bent u er benieuwd naar, of wij kleding van een bepaald merk in onze rekken hebben hangen? Dan kunt u uw vragen aan onze ervaren medewerkers stellen, door het contactformulier in te vullen of door te bellen naar 024-3771266. Wij staan u graag te woord.

de Haas de Mode