Exclusieve merkkleding

In onze winkel koopt u exclusieve merkkleding van hoogwaardige kwaliteit. Aan onze kledingrekken vindt u diverse merken die u nergens anders in Nijmegen ziet. De kans dat een ander in hetzelfde kledingstuk loopt, is bovendien klein. Dat maakt onze kleding exclusief.

Geen massa, maar exclusiviteit

Uitsluitend kwaliteitsmerken

Kosteloos passend gemaakt

Exclusieve merkkleding kopen in Nijmegen voor heren en dames

In onze winkel hangt merkkleding die u nergens anders kunt kopen in Nijmegen. De kleding is zowel voor dames als heren beschikbaar. Kom gerust eens op bezoek en ontdek welke merken het best bij u passen. Onze medewerkers staan volledig tot uw beschikking voor advies op maat. Schroom niet om ons het hemd van het lijf te vragen. We helpen u graag verder!

Kom langs in onze winkel

Laat uw exclusieve kleding op maat maken

Onze exclusieve merkkleding wordt in kleine aantallen geleverd. Het kan dus voorkomen dat uw maat niet meer in de rekken hangt. Niet getreurd! Als het kledingstuk niet past, maar u het toch wilt kopen, kunnen wij gratis en snel uw kledingstuk vermaken. Deze service bieden wij kosteloos aan voor alle kledingstukken die u bij ons koopt. Uw kledingstuk wordt door een atelier in de omgeving voor u op maat gemaakt.

Ontdek onze collecties met merkkleding

De Haas, de Mode is al 25 jaar een begrip als het gaat over exclusieve merkkleding kopen in Nijmegen. Velen weten ons van ver buiten de stad te vinden. Daarom staat de klant bij ons hoog in het vaandel. Service en kwaliteit zijn voor ons belangrijke pijlers; dat beamen onze klanten graag. Kom langs in onze kledingwinkel in Nijmegen om de collecties te bewonderen en exclusieve merkkleding te kopen. Heeft u vragen? Neem voor meer informatie contact op via het contactformulier of bel naar 024-3771266.

Bel ons voor meer informatie!

De Haas, De Mode
Symfoniestraat 148
6544 TM  Nijmegen

KvK 10144076

Openingstijden

Maandag 13:00 - 18:00

Dinsdag - Vrijdag 09:00 - 18:00

Zaterdag 09:00 - 17:00

Voor bij-de-tijdse dames- en herenmode van mooie kwaliteit gaat u naar De Haas, De Mode in Nijmegen.