Exclusieve merkkleding

In onze winkel koopt u exclusieve merkkleding van hoogwaardige kwaliteit. Onze collectie bestaat uit mode voor zowel heren als dames. Aan onze kledingrekken vindt u diverse merken die u nergens anders in Nijmegen ziet. De kans dat een ander in hetzelfde kledingstuk loopt, is bovendien klein. Dat maakt onze kleding exclusief.

Geen massa, maar exclusiviteit

Uitsluitend kwaliteitsmerken

Kosteloos passend gemaakt

Exclusieve merkkleding gratis op maat laten maken in Nijmegen

Uw exclusieve merkkleding wordt in kleine aantallen geleverd. Het kan dus voor komen dat uw maat niet meer in de rekken hangt. Niet getreurd! Als het kledingstuk niet past, maar u het toch wilt kopen, kunnen wij gratis en snel uw kledingstuk vermaken. Deze service bieden wij kosteloos aan voor alle kledingstukken die u bij ons koopt. U wacht in de winkel terwijl wij met aandacht uw kledingstuk vermaken. Wij zorgen ervoor dat deze exclusieve mode perfect bij u past.

Kom langs in onze winkel

Exclusieve merkkleding voor heren en dames

 

In onze winkel hangt merkkleding die u nergens anders kunt kopen in Nijmegen. De kleding is zowel voor dames en heren beschikbaar. Kom gerust eens op bezoek en ontdek welke merken het best bij u passen. Onze medewerkers staan volledig tot uw beschikking voor advies op maat. Schroom niet om ons het hemd van het lijf te vragen. We helpen u graag verder!

Exclusieve merkkleding in lage aantallen

De collectie van De Haas, de Mode in Nijmegen bestaat volledig uit exclusieve merkkleding en komt daardoor in kleine aantallen binnen. Alle collecties beslaan slechts een beperkt aantal maten. Het kan daardoor voor komen dat u misgrijpt. We streven ernaar om de kledingrekken gevuld te houden, maar op is op. Bekijk online welke collecties en service De Haas, de Mode biedt. Onze winkel is dé plek om uw merkkleding te kopen in Nijmegen.

Bel ons voor meer informatie!

Ontdek onze exclusieve mode

De Haas, de Mode is al 25 jaar een begrip in Nijmegen als het gaat over exclusieve mode en merkkleding kopen in Nijmegen. Velen weten ons van ver buiten de stad te vinden. Daarom staat de klant bij ons hoog in het vaandel. Service en kwaliteit zijn voor ons belangrijke pijlers. Kom langs in onze winkel, of neem voor meer informatie contact op via het contactformulier of bel naar 024-3771266.

Kom de herencollectie bekijken

De Haas, De Mode
Symfoniestraat 152/154
6544 TM  Nijmegen

KvK 10144076

Openingstijden

Maandag 13:00 - 18:00

Dinsdag - Vrijdag 09:00 - 18:00

Zaterdag 09:00 - 17:00

Voor bij-de-tijdse dames- en herenmode van mooie kwaliteit gaat u naar De Haas, De Mode in Nijmegen.