Damesbroeken van het merk Zerres kopen

Kom langs in onze winkel in Nijmegen om Zerres-damesbroeken te kopen. U vindt ons exclusieve aanbod op onze website, maar uiteraard ook in onze winkel, waar we u graag verder helpen met het vinden van uw perfecte broek. Ook voor andere kwaliteitsmerken kunt u terecht bij De Haas, De Mode.

Geen massa, maar exclusiviteit

Uitsluitend kwaliteitsmerken

Kosteloos passend gemaakt

Zerres-damesbroeken van topkwaliteit kopen

De Zerres-damesbroeken die u in onze kledingwinkel in Nijmegen kunt kopen zijn van topkwaliteit. Het merk staat bekend om de uitstekende pasvormen voor vrouwen. Zerres heeft van de perfecte pasmaat haar handelsmerk gemaakt en dat benadrukken onze klanten met plezier. De kledingstukken van dit merk komen in kleine aantallen binnen bij onze kledingwinkel nabij Groesbeek. Zorg dat u er op tijd bij bent zodat uw maat nog beschikbaar is. U kunt onze collectie alvast online bekijken of langskomen in de winkel. Onze medewerkers helpen u graag verder.

Kom langs in onze winkel

Andere topmerken in onze winkel

In onze winkel bieden wij verschillende topmerken van hoogstaande kwaliteit aan. Naast de Zerres-damesbroeken, kunt u ook andere exclusieve damesmode bij ons kopen. Al 25 jaar hangen hoogwaardige collecties in onze kledingrekken, waaronder:

·         Roberto Sarto dameskleding

·         Lebek dameskleding

Bestel ook exclusieve kleding voor heren

Ook voor exclusieve herenkleding kunt u uitstekend bij ons terecht. Bekijk onze mannencollecties gemakkelijk online of kom langs in onze winkel. U bent altijd welkom voor een praatje. Neem voor vragen over damesbroeken van het merk Zerres, of over andere artikelen die u wilt kopen, contact met ons op via het contactformulier of bel naar 024-3771266.

Bel ons voor meer informatie!

De Haas, De Mode
Symfoniestraat 148
6544 TM  Nijmegen

KvK 10144076

Openingstijden

Maandag 13:00 - 18:00

Dinsdag - Vrijdag 09:00 - 18:00

Zaterdag 09:00 - 17:00

Voor bij-de-tijdse dames- en herenmode van mooie kwaliteit gaat u naar De Haas, De Mode in Nijmegen.