Zerres damesbroeken kopen

Kom langs in onze winkel in Nijmegen om Zerres damesbroeken te kopen. U vindt ons exclusieve aanbod op onze website, maar uiteraard ook in onze winkel waar we u graag verder helpen met het vinden van uw perfecte broek. Ook voor andere kwaliteitsmerken kunt u terecht bij De Haas, de Mode.

Geen massa, maar exclusiviteit

Uitsluitend kwaliteitsmerken

Kosteloos passend gemaakt

Zerres damesbroeken van topkwaliteit kopen

De Zerres damesbroeken die u in onze winkel in Nijmegen kunt kopen zijn van topkwaliteit. Het merk staat bekend om de uitstekende pasvormen voor vrouwen. Zerres heeft van de perfecte pasmaat haar handelsmerk gemaakt. De kledingstukken van dit merk komt in kleine aantallen binnen bij onze winkel. Zorg dat u er op tijd bij bent zodat uw maat nog beschikbaar is. U kunt onze collectie alvast online bekijken of langskomen in de winkel. Onze medewerkers helpen u graag verder.

Kom langs in onze winkel

Andere topmerken in onze winkel

Onze winkel biedt verschillende topmerken van hoogstaande kwaliteit. Naast de Zerres damesbroeken, kunt u ook andere exclusieve kleding voor dames bij ons kopen. Al 25 haar hangen hoogwaardige collecties in onze kledingrekken, waaronder:

·        Roberto Sarto dameskleding

·        Lebek dameskleding

·        Peppercorn dameskleding

Bestel exclusieve kleding voor heren

Ook voor herenkleding kunt u uitstekend bij ons terecht. Bekijk onze mannencollecties gemakkelijk online of kom langs in onze winkel. U bent altijd welkom voor een praatje. Neem voor vragen contact met ons op via het contactformulier of bel naar 024-3771266.

Bel ons voor meer informatie!

De Haas, De Mode
Symfoniestraat 152/154
6544 TM  Nijmegen

KvK 10144076

Openingstijden

Maandag 13:00 - 18:00

Dinsdag - Vrijdag 09:00 - 18:00

Zaterdag 09:00 - 17:00

Voor bij-de-tijdse dames- en herenmode van mooie kwaliteit gaat u naar De Haas, De Mode in Nijmegen.