Lerros-herenkleding kopen

Home | Lerros Herenkleding Kopen

Geen massa, maar exclusiviteit

Uitsluitend kwaliteitsmerken

Kosteloos passend gemaakt

Bent u op zoek naar Lerros-herenkleding om te kopen, zodat uw garderobe weer fris is voor het aankomende seizoen? Dit merk hangt exclusief in onze kledingrekken en vindt u nergens anders in Nijmegen. Al 25 jaar staat onze winkel erom bekend alleen topmerken te verkopen en exclusief aan te bieden in een klein aantal maatseries.

GABBIANO

Mooie lichte trui voor de overgangstijd.

€ 74,95.

Iedere collectie van Lerros heeft exclusieve herenkleding om te kopen

Onze winkel is al jaren een begrip in de stad. Als u op zoek bent naar herenkleding van een topmerk zoals Lerros, dan kunt u in onze kledingwinkel in Nijmegen terecht om deze kwaliteitskleding te kopen. Lerros onderscheidt zich met haar scherpe prijzen voor herenkleding, zelfs wanneer u kledingstukken wilt kopen die niet in de aanbieding zijn. De stukken worden slechts in enkele maatseries geleverd. De kans dat u een ander in hetzelfde artikel van Lerros ziet lopen, is dus klein. Herenkleding van Lerros is, net zoals de mode van Pierre Cardin en Meyer, sterk gefocust op de combinatie van comfort en stijl.

GABBIANO

Mooie lichte trui voor de overgangstijd.

€ 74,95.

GABBIANO

Gaaf vest voor € 89,95

op de jeans Prato voor € 79,95.

TRADITIONELER BREIGOED

Voor de mannen die een mooie trui of vest willen hebben wij breigoed van Louis Fashion. De getoonde truien zijn € 99,95 en gebeid met een mooie wolmeging.

STOERE JEANS

Sportieve jeans van New Star.

€ 59,95

EDEN VALLEY

Staat altijd garant voor fraaie herenshirts.

Lange mouw nog steeds € 79,95.

GABBIANO JEANS

Goede denimbroek.

€ 89,95.

MEYER, dé naam in broekenland

Het hele productieproces in nu duurzaam.

Vanaf € 119,95.

Ontdek de nieuwe collecties zelf in de winkel

De unieke herenmode van Lerros is van hoogstaande kwaliteit. De kledingstukken gaan lang mee en behouden hun pasvorm, ook na vele wasbeurten. Wilt u nieuwe herenkleding van Lerros kopen? Kom langs in de winkel in Nijmegen voor een persoonlijk praatje of advies. De medewerkers van onze zaak met herenkleding nabij Groesbeek vertellen u graag meer over de verschillende collecties. Bij vragen kunt u ook contact met ons opnemen via het contactformulier of bellen naar 024-3771266.

de Haas de Mode