Herenkleding kopen in de buurt van Groesbeek

Home | Herenkleding Groesbeek

Geen massa, maar exclusiviteit

Uitsluitend kwaliteitsmerken

Kosteloos passend gemaakt

Wanneer u op zoek bent naar herenkleding in de omgeving van Groesbeek, nodigen wij u van harte uit om een bezoek te brengen aan onze kledingwinkel in Nijmegen. Bij De Haas, De Mode vindt u geregeld nieuwe, unieke kledingstukken. Omdat we slechts enkele artikelen per maat in onze rekken hebben hangen, zult u niet snel iemand in hetzelfde stuk tegenkomen.

GABBIANO

Mooie lichte trui voor de overgangstijd.

€ 74,95.

Voor stijlvolle herenkleding bezoekt u onze winkel dicht bij Groesbeek

Loop eens binnen in onze kledingwinkel nabij Groesbeek, en ontdek de nieuwste collecties van gerenommeerde merken. U kunt bijvoorbeeld bij ons in de buurt van Groesbeek terecht voor de nieuwste mode van Meyer en herenkleding van vele andere merken. Of u nu op zoek bent naar een nette broek en een overhemd voor een feestelijke gelegenheid, of naar een leuke combinatie voor iedere dag: wij helpen u graag om kleding te vinden die bij u past. U kunt ook bij ons terecht voor uiterst stijlvolle damesmode van uiteenlopende merken.

GABBIANO

Mooie lichte trui voor de overgangstijd.

€ 74,95.

GABBIANO

Gaaf vest voor € 89,95

op de jeans Prato voor € 79,95.

TRADITIONELER BREIGOED

Voor de mannen die een mooie trui of vest willen hebben wij breigoed van Louis Fashion. De getoonde truien zijn € 99,95 en gebeid met een mooie wolmeging.

STOERE JEANS

Sportieve jeans van New Star.

€ 59,95

EDEN VALLEY

Staat altijd garant voor fraaie herenshirts.

Lange mouw nog steeds € 79,95.

GABBIANO JEANS

Goede denimbroek.

€ 89,95.

MEYER, dé naam in broekenland

Het hele productieproces in nu duurzaam.

Vanaf € 119,95.

Blijf op de hoogte van onze aanbiedingen en van het laatste nieuws

Bent u benieuwd of wij in onze winkel nabij Groesbeek herenkleding van een bepaald merk aanbieden, of heeft u een andere vraag voor ons, bijvoorbeeld met betrekking tot onze aanbiedingen? Dan neemt u vandaag nog contact met ons op. Dat doet u door het contactformulier in te vullen, of door te bellen naar 024-3771266

de Haas de Mode