Kleding laten vermaken in Nijmegen

Home | Kleding Vermaken Nijmegen

Geen massa, maar exclusiviteit

Uitsluitend kwaliteitsmerken

Kosteloos passend gemaakt

Als de kleding die u in onze zaak wilt kopen net iets te groot of te klein is, laten wij het kosteloos voor u vermaken in een nabijgelegen atelier bij ons in Nijmegen. De coupeuses van dit atelier hebben jarenlange ervaring en weten uw kledingstuk perfect op maat voor u te maken. Zo geniet u straks van een kledingstuk dat u uitstekend past!

NIEUWE BLOUSONS

Alwéér nieuwe dessins in de bekende blouson. € 49,99.

Uw kleding laten vermaken en andere services door onze winkel in Nijmegen

In onze kledingwinkel in Nijmegen zijn we erop gericht om u een zo persoonlijk mogelijke service te bieden. Mocht de exclusieve merkkleding die u graag wilt dus niet perfect passen, dan bieden we u aan om de kleding gratis te laten vermaken door een atelier in de buurt van onze winkel in Nijmegen. Naast de huidige collectie hebben we verschillende aanbiedingen voor u in de winkel. Dat zijn veelal overgebleven stukken uit andere collecties. Ze zijn niet minder mooi, maar u kunt ze wel tegen een aantrekkelijke prijs kopen. Mochten de aanbiedingen uit onze winkel in Nijmegen niet perfect passen, dan kunt u deze herenmode en damesmode ook eenvoudig laten vermaken. Bekijk onze aanbiedingen: weet zit er iets tussen voor u.

GABBIANO

Mooie lichte trui voor de overgangstijd.

€ 74,95.

GABBIANO

Gaaf vest voor € 89,95

op de jeans Prato voor € 79,95.

TRADITIONELER BREIGOED

Voor de mannen die een mooie trui of vest willen hebben wij breigoed van Louis Fashion. De getoonde truien zijn € 99,95 en gebeid met een mooie wolmeging.

De herfst komt er aan

Gave trui van Pulz op een waanzinnige broek van Angels. trui € 89,95, broek € 119,99.

NIEUWE BLOUSONS

Alwéér nieuwe dessins in de bekende blouson. € 49,99.

ROBERTO SARTO

Prachtige polo van Sarto.

Stel uw vragen aan ons team

Heeft u vragen of wilt u meer informatie ontvangen over het laten vermaken van kleding die u in onze winkel in Nijmegen gekocht heeft? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel naar 024-3771266. We staan u graag te woord en helpen u met genoegen verder in onze winkel.

de Haas de Mode