Herenmode in Nijmegen

Op het gebied van herenmode is onze zaak in Nijmegen al meer dan 25 jaar een begrip. De maatseries bestaan vaak uit slechts vier, vijf of zes stuks. Het kan dus gebeuren dat uw maat niet meer in de rekken hangt. Daar staat echter tegenover dat we u het hele jaar door wisselende collecties met exclusieve herenkleding aanbieden.

Geen massa, maar exclusiviteit

Uitsluitend kwaliteitsmerken

Kosteloos passend gemaakt

Koop exclusieve herenmode in onze winkel in Nijmegen

Bent u op zoek naar gerenommeerde merken voor herenmode in Nijmegen? Dan zit u bij De Haas, De Mode helemaal goed. Onze kledingwinkel in Nijmegen biedt u een gevarieerd en wisselend aanbod aan exclusieve herenkleding aan met topmerken als:
Pierre Cardin
Meyer
Lerros

Gabbiano

Kom langs in onze winkel

We maken de kleding graag op maat voor u

Voor velen is onze herenmode dé reden om Nijmegen te bezoeken. Sluit uw exclusieve herenkleding niet goed aan op uw ideale pasvorm? We vermaken de kleding voor u in een nabijgelegen atelier. U maakt hierbij geen extra kosten. Het passend maken van de exclusieve herenmode hoort namelijk bij de service van De Haas, de Mode in Nijmegen. Uw kleding wordt in het nabijgelegen atelier met veel aandacht en vakmanschap voor u op maat gemaakt.

Ontdek onze exclusieve herenkleding met uw eigen ogen

Heeft u het ruime aanbod aan onze exclusieve kleding voor heren op onze website al verder verkend? U bekijkt hier de collecties met herenmode, maar langskomen in de zaak is natuurlijk ook een optie als u in de buurt van Nijmegen op zoek bent naar exclusieve herenkleding. We ontvangen u graag met een kop koffie. Neem voor meer informatie contact op via het contactformulier of bel naar 024-3771266.

Bel ons voor meer informatie!

De Haas, De Mode
Symfoniestraat 148
6544 TM  Nijmegen

KvK 10144076

Openingstijden

Maandag 13:00 - 18:00

Dinsdag - Vrijdag 09:00 - 18:00

Zaterdag 09:00 - 17:00

Voor bij-de-tijdse dames- en herenmode van mooie kwaliteit gaat u naar De Haas, De Mode in Nijmegen.