Herenmode in Nijmegen

Sinds jaar en dag is onze winkel dé specialist voor herenmode in Nijmegen. U koopt de meest exclusieve herenkleding in onze winkel. Al 25 jaar geldt onze zaak als een begrip in de regio als het gaat om herenmode. De maatseries bestaan vaak uit slechts vier, vijf of zes stuks. Het kan dus voor komen dat uw maat niet meer in de rekken hangt, maar hier staat tegenover dat we het hele jaar door wisselende collecties bieden.

Geen massa, maar exclusiviteit

Uitsluitend kwaliteitsmerken

Kosteloos passend gemaakt

Koop exclusieve herenmode in onze winkel in Nijmegen

Bent u op zoek naar gerenommeerde merken voor herenmode in Nijmegen? Dan bent u bij De Haas, de Mode aan het juiste adres. Onze winkel biedt u een gevarieerd en wisselend aanbod in exclusieve merkkleding en collecties voor heren, met topmerken als:
• Pierre Cardin
• Meyer
• Redmond
• Tom Tailor

Kom langs in onze winkel

Exclusiviteit staat bij ons op de eerste plaats

Onze herenmode vindt u exclusief in onze winkel in Nijmegen. Voor velen zijn we dé reden om de auto naar Nijmegen te pakken. Naast de exclusieve herenkleding, kunt u bij ons ook terecht voor dameskleding. Kom langs in de winkel of bekijk online alvast de damescollectie.

Herenmode op maat

Sluit uw exclusieve herenkleding niet goed aan op uw ideale pasvorm? We vermaken de herenmode voor u terwijl u wacht in onze winkel in Nijmegen. Wacht onder het genot van een kop koffie en een krant aan onze koffietafel. U maakt geen extra kosten bij deze service.

Bel ons voor meer informatie!

Bezoek onze winkel

Heeft u het ruime aanbod met onze exclusieve merkkleding voor heren op onze website al verder verkend? U kunt hier alle collecties met de bijbehorende prijzen bekijken, maar langskomen in de winkel is natuurlijk ook een optie. We ontvangen u graag met een kop koffie. Neem voor meer informatie contact op via het contactformulier of bel naar 024-3771266.

Kom de herencollectie bekijken

De Haas, De Mode
Symfoniestraat 152/154
6544 TM  Nijmegen

KvK 10144076

Openingstijden

Maandag 13:00 - 18:00

Dinsdag - Vrijdag 09:00 - 18:00

Zaterdag 09:00 - 17:00

Voor bij-de-tijdse dames- en herenmode van mooie kwaliteit gaat u naar De Haas, De Mode in Nijmegen.