Herenkleding in de buurt van Malden

Als u van unieke herenkleding houdt, brengt u een bezoek aan onze winkel in de buurt van Malden. Omdat wij altijd slechts enkele artikelen per maat binnenkrijgen, zult u niet snel iemand tegenkomen die hetzelfde draagt als u. Het enthousiaste team van De Haas, De Mode gaat samen met u op zoek naar kleding die perfect bij u past.

Geen massa, maar exclusiviteit

Uitsluitend kwaliteitsmerken

Kosteloos passend gemaakt

Ontdek ons ruime aanbod aan herenkleding in onze zaak nabij Malden

In de rekken van onze kledingwinkel nabij Malden vindt u alles wat u zoekt voor een veelzijdige garderobe: warme truien, comfortabele jeans, nette overhemden, pantalons en meer. Zo heeft u voor iedere gelegenheid iets in de kast hangen. U kunt bij ons bijvoorbeeld Lerros-herenkleding met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding kopen. In de zomer vindt u in onze winkel nabij Malden zomerse herenkleding zoals comfortabele korte broeken, en in de winter blijft u warm met heerlijke truien. Ook voor unieke damesmode kunt u bij ons terecht.

Kom langs in onze winkel

Bel ons vandaag nog als u vragen heeft

Heeft u nog vragen voordat u de herenkleding in onze winkel in de buurt van Malden komt bekijken? Dan staat ons team graag voor u klaar. Vul het contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op door te bellen naar 024-3771266. Blijf ook op de hoogte van het laatste nieuws en van onze aanbiedingen.