Bezoek onze kledingwinkel nabij Malden

Home | Kledingwinkel Malden

Geen massa, maar exclusiviteit

Uitsluitend kwaliteitsmerken

Kosteloos passend gemaakt

We heten u graag welkom in onze kledingwinkel nabij Malden, als u graag unieke kleding draagt. In ons assortiment vindt u namelijk altijd uiterst unieke kledingstukken van bekende merken. Er komen regelmatig nieuwe stukken binnen. Omdat we altijd slechts enkele exemplaren per maat in de rekken hebben hangen, zult u niet snel iemand in dezelfde trui, broek of blouse tegenkomen.

NIEUWE BLOUSONS

Alwéér nieuwe dessins in de bekende blouson. € 49,99.

In de rekken van onze kledingwinkel dicht bij Malden vindt u zonder twijfel een nieuwe outfit

Als u op zoek bent naar nieuwe damesmode nabij Malden, is het een goed idee om eens bij De Haas, De Mode in Nijmegen, onze kledingwinkel dicht bij Malden, binnen te wandelen. De koffie staat voor u klaar en u kunt in alle rust rondneuzen. Desgewenst helpen onze experts u graag bij het vinden van kleding die bij uw stijl past. Ook als u op zoek bent naar herenkleding, zult u bij ons ongetwijfeld kunnen slagen. Heeft u een stuk gevonden dat u mooi vindt, maar past het niet helemaal goed? Geen zorgen, wij laten het graag voor u vermaken. Onze kleding laten vermaken doen we helemaal kosteloos, zodat u een perfect passend kledingstuk mee naar huis neemt.

GABBIANO

Mooie lichte trui voor de overgangstijd.

€ 74,95.

GABBIANO

Gaaf vest voor € 89,95

op de jeans Prato voor € 79,95.

TRADITIONELER BREIGOED

Voor de mannen die een mooie trui of vest willen hebben wij breigoed van Louis Fashion. De getoonde truien zijn € 99,95 en gebeid met een mooie wolmeging.

De herfst komt er aan

Gave trui van Pulz op een waanzinnige broek van Angels. trui € 89,95, broek € 119,99.

NIEUWE BLOUSONS

Alwéér nieuwe dessins in de bekende blouson. € 49,99.

ROBERTO SARTO

Prachtige polo van Sarto.

Schakel ons team in voor stijladvies

Bent u benieuwd naar de merken die wij in onze kledingwinkel in de buurt van Malden aanbieden? Kom dan eens langs en neem een kijkje in onze zaak. U kunt ook eerst de ervaringen van onze klanten bekijken. Heeft u vragen? Bel ons dan direct via 024-3771266 of vul het contactformulier in.

de Haas de Mode