Damesbroeken van het merk Zerres kopen

Home | Zerres damesbroeken kopen

Geen massa, maar exclusiviteit

Uitsluitend kwaliteitsmerken

Kosteloos passend gemaakt

Kom langs in onze winkel in Nijmegen om Zerres-damesbroeken te kopen. U vindt ons exclusieve aanbod op onze website, maar uiteraard ook in onze winkel, waar we u graag verder helpen met het vinden van uw perfecte broek. Ook voor andere kwaliteitsmerken kunt u terecht bij De Haas, De Mode.

De herfst komt er aan

Gave trui van Pulz op een waanzinnige broek van Angels. trui € 89,95, broek € 119,99.

Zerres-damesbroeken van topkwaliteit kopen

De Zerres-damesbroeken die u in onze kledingwinkel in Nijmegen kunt kopen zijn van topkwaliteit. Het merk staat bekend om de uitstekende pasvormen voor vrouwen. Zerres heeft van de perfecte pasmaat haar handelsmerk gemaakt en dat benadrukken onze klanten met plezier. De kledingstukken van dit merk komen in kleine aantallen binnen bij onze kledingwinkel nabij Groesbeek. Zorg dat u er op tijd bij bent zodat uw maat nog beschikbaar is. U kunt onze collectie alvast online bekijken of langskomen in de winkel. Onze medewerkers helpen u graag verder.

TOM TAILOR EN NEW STAR

Lekkere trui van Tom Tailor, € 79,99,

op een broek van New Star € 64,95.

De klassieke blouson

We hebben deze weer in verschillende kleuren, met een korte of driekwart mouw. € 49,99!

NIEUWE BLOUSONS

Alwéér nieuwe dessins in de bekende blouson. € 49,99.

ROBERTO SARTO

Prachtige polo van Sarto.

NIEUWE BLOUSONS

Alwéér nieuwe dessins in de bekende blouson. € 49,99.

ROBERTO SARTO

Deze hangkol is heerlijk voor het komende seizoen.

€ 79,99.

Andere topmerken in onze winkel

In onze winkel bieden wij verschillende topmerken van hoogstaande kwaliteit aan. Naast de Zerres-damesbroeken, kunt u ook andere exclusieve damesmode bij ons kopen. Al 25 jaar hangen hoogwaardige collecties in onze kledingrekken, waaronder:

Bestel ook exclusieve kleding voor heren

Ook voor exclusieve herenkleding kunt u uitstekend bij ons terecht. Bekijk onze mannencollecties gemakkelijk online of kom langs in onze winkel. U bent altijd welkom voor een praatje. Neem voor vragen over damesbroeken van het merk Zerres, of over andere artikelen die u wilt kopen, contact met ons op via het contactformulier of bel naar 024-3771266.

de Haas de Mode