Onze kledingwinkel in de buurt van Groesbeek

Home | Kledingwinkel Groesbeek

Geen massa, maar exclusiviteit

Uitsluitend kwaliteitsmerken

Kosteloos passend gemaakt

In onze gezellige kledingwinkel De Haas, De Mode, dicht bij Groesbeek, vindt u het hele jaar door stijlvolle en luxe kleding van gerenommeerde merken. Wij bieden u alles wat u nodig heeft om tijdens feestelijke gelegenheden passend voor de dag te komen, om stijlvol naar uw werk te gaan en om er ook op iedere andere dag op-en-top uit te zien. Ons enthousiaste team voorziet u desgewenst graag van advies!

NIEUWE BLOUSONS

Alwéér nieuwe dessins in de bekende blouson. € 49,99.

Kom eens langs en bekijk de luxe kleding in onze kledingwinkel nabij Groesbeek

Bent u op zoek naar een nieuwe outfit voor een speciale gelegenheid, en kunt u daar wel wat hulp bij gebruiken? Dan staat ons team graag voor u klaar. Samen vinden we in ons veelzijdige aanbod aan damesmode zonder twijfel een broek, rok of bovenstuk dat bij uw stijl past. Of misschien bent u wel op zoek naar een feestelijke jurk? Ook dan kunt u bij ons terecht. Natuurlijk zijn ook heren van harte welkom in onze winkel in Nijmegen. In onze rekken hangt namelijk altijd een ruim aanbod aan herenkleding van uiteenlopende, bekende merken. Denk bijvoorbeeld aan Lerros-herenkleding. U kunt in onze kledingwinkel in de buurt van Groesbeek dus gerust samen met uw partner op zoek gaan naar nieuwe, luxe kleding. Tussen het winkelen door geniet u van een lekkere kop koffie en een gezellig praatje.

Lekkere sweat van Tom Tailor

LUCHTIGE JURKJES

Ze zijn er weer, in veel kleuren.  39,99

Lekkere sweat van Tom Tailor

LINNENLOOK

Katoenen blouse  39,99

Voorjaarstrui van Pulz met een jeans van Angels

VROLIJKE KLEUREN

Top van Sarto. 79,95

Pantalon van Leona 69,95

Lekkere sweat van Tom Tailor

ANGELS

Stoere broek € 99,99

Lekkere sweat van Tom Tailor

TOM TAILOR

T-shirts € 22,99

ANGELS

'Destroyed' jeans

€ 129,99.

BLOUSONS

Nieuwe kleuren

€ 49,99.

ROBERTO SARTO

Heldere kleuren weer

ROBERTO SARTO

Mooie combinaties mogelijk

Vind stijlvolle kleding die bij u past

Kom gezellig langs in onze kledingwinkel in de buurt van Groesbeek, en ontdek ons wisselende aanbod aan luxe kleding voor hem en haar. Voor uw bezoek leest u alvast meer over onze aanbiedingen en het laatste nieuws. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 024-3771266 of door het contactformulier in te vullen.

de Haas de Mode