Onze kledingwinkel in de buurt van Groesbeek

Home | Kledingwinkel Groesbeek

Geen massa, maar exclusiviteit

Uitsluitend kwaliteitsmerken

Kosteloos passend gemaakt

In onze gezellige kledingwinkel De Haas, De Mode, dicht bij Groesbeek, vindt u het hele jaar door stijlvolle en luxe kleding van gerenommeerde merken. Wij bieden u alles wat u nodig heeft om tijdens feestelijke gelegenheden passend voor de dag te komen, om stijlvol naar uw werk te gaan en om er ook op iedere andere dag op-en-top uit te zien. Ons enthousiaste team voorziet u desgewenst graag van advies!

NIEUWE BLOUSONS

Alwéér nieuwe dessins in de bekende blouson. € 49,99.

Kom eens langs en bekijk de luxe kleding in onze kledingwinkel nabij Groesbeek

Bent u op zoek naar een nieuwe outfit voor een speciale gelegenheid, en kunt u daar wel wat hulp bij gebruiken? Dan staat ons team graag voor u klaar. Samen vinden we in ons veelzijdige aanbod aan damesmode zonder twijfel een broek, rok of bovenstuk dat bij uw stijl past. Of misschien bent u wel op zoek naar een feestelijke jurk? Ook dan kunt u bij ons terecht. Natuurlijk zijn ook heren van harte welkom in onze winkel in Nijmegen. In onze rekken hangt namelijk altijd een ruim aanbod aan herenkleding van uiteenlopende, bekende merken. Denk bijvoorbeeld aan Lerros-herenkleding. U kunt in onze kledingwinkel in de buurt van Groesbeek dus gerust samen met uw partner op zoek gaan naar nieuwe, luxe kleding. Tussen het winkelen door geniet u van een lekkere kop koffie en een gezellig praatje.

GABBIANO

Mooie lichte trui voor de overgangstijd.

€ 74,95.

GABBIANO

Gaaf vest voor € 89,95

op de jeans Prato voor € 79,95.

TRADITIONELER BREIGOED

Voor de mannen die een mooie trui of vest willen hebben wij breigoed van Louis Fashion. De getoonde truien zijn € 99,95 en gebeid met een mooie wolmeging.

De herfst komt er aan

Gave trui van Pulz op een waanzinnige broek van Angels. trui € 89,95, broek € 119,99.

NIEUWE BLOUSONS

Alwéér nieuwe dessins in de bekende blouson. € 49,99.

ROBERTO SARTO

Prachtige polo van Sarto.

Vind stijlvolle kleding die bij u past

Kom gezellig langs in onze kledingwinkel in de buurt van Groesbeek, en ontdek ons wisselende aanbod aan luxe kleding voor hem en haar. Voor uw bezoek leest u alvast meer over onze aanbiedingen en het laatste nieuws. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 024-3771266 of door het contactformulier in te vullen.

de Haas de Mode