Roberto Sarto dameskleding kopen

Bij De Haas, de Mode kunt u een uiteenlopend aanbod aan Roberto Sarto dameskleding kopen. Dit hoogwaardige en exclusieve kwaliteitsmerk vindt u terug in onze kledingrekken. Bekijkt u de collectie alvast online, dan zien we u graag terug in de winkel voor een persoonlijk gesprek en advies op maat. Uw perfecte outfit hangt bij ons in de winkel.

Geen massa, maar exclusiviteit

Uitsluitend kwaliteitsmerken

Kosteloos passend gemaakt

Roberto Sarto Dameskleding exclusief in onze winkel

Wist u dat u verschillende topmerken zoals Roberto Sarto dameskleding alleen bij De Haas, de Mode in Nijmegen kunt kopen? De kleding van dit merk staat erom bekend dat het comfortabele kleding voor vrouwen maar met een sportief karakter. Ondanks de sportieve look, is de kleding heel stijlvol en vrouwelijk.

Kom langs in onze winkel

Groot aanbod topmerken in onze winkel

Ook andere merken dan Roberto Sarto dameskleding, kunt u in onze winkel kopen. We beschikken over een ruim assortiment aan exclusieve kleding voor dames. Hierbij heeft u de keuze uit merken als:

·        Lebek

·        Peppercorn

·        Zerres

Kom langs en koop onze kleding op maat

Onze kleding komt in kleine aantallen binnen. Er zijn slechts enkele maten beschikbaar van alle collecties. Ook de dameskleding van Roberto Sarto wordt in kleine aantallen geleverd, dus kom tijdig naar de winkel om uw maat te kopen. Ontbreekt uw maat in de winkel in Nijmegen? We zijn in staat om zelf kleding te vermaken zodat uw kleding perfect past. Deze service bieden wij geheel gratis aan voor alle kledingstukken die u bij ons koopt. Neem voor vragen contact op via het contactformulier of bel naar 024-3771266.

Bel ons voor meer informatie!

De Haas, De Mode
Symfoniestraat 152/154
6544 TM  Nijmegen

KvK 10144076

Openingstijden

Maandag 13:00 - 18:00

Dinsdag - Vrijdag 09:00 - 18:00

Zaterdag 09:00 - 17:00

Voor bij-de-tijdse dames- en herenmode van mooie kwaliteit gaat u naar De Haas, De Mode in Nijmegen.