De nieuwste mode in de omgeving van Elst

Home | Mode Elst

Geen massa, maar exclusiviteit

Uitsluitend kwaliteitsmerken

Kosteloos passend gemaakt

Bij De Haas, De Mode in de buurt van Elst vindt u unieke kleding voor hem en haar. Wij hebben altijd maar enkele exemplaren van iedere maat in onze rekken hangen, waardoor u niet snel iemand zult tegenkomen die precies hetzelfde als u draagt. Ons team helpt u graag met het samenstellen van een nieuwe outfit voor iedere gelegenheid.

NIEUWE BLOUSONS

Alwéér nieuwe dessins in de bekende blouson. € 49,99.

Ontdek de veelzijdige mode in onze winkel nabij Elst

Als u op zoek bent naar een winkel in de buurt van Elst, waar u het hele jaar door de mooiste dames- en herenmode kunt kopen, zit u bij De Haas, De Mode in Nijmegen helemaal goed. In onze rekken vindt u alles van comfortabele alledaagse kledingstukken tot exclusieve merkkleding van gerenommeerde merken uit binnen- en buitenland. Het is soms best moeilijk om leuke sets te vinden: welke trui past er bij deze broek en welke rok bij deze blouse? Onze ervaren medewerkers helpen u graag met het combineren van verschillende stukken om de mooiste outfits voor u te creëren.

GABBIANO

Mooie lichte trui voor de overgangstijd.

€ 74,95.

GABBIANO

Gaaf vest voor € 89,95

op de jeans Prato voor € 79,95.

TRADITIONELER BREIGOED

Voor de mannen die een mooie trui of vest willen hebben wij breigoed van Louis Fashion. De getoonde truien zijn € 99,95 en gebeid met een mooie wolmeging.

De herfst komt er aan

Gave trui van Pulz op een waanzinnige broek van Angels. trui € 89,95, broek € 119,99.

NIEUWE BLOUSONS

Alwéér nieuwe dessins in de bekende blouson. € 49,99.

ROBERTO SARTO

Prachtige polo van Sarto.

Stel uw vragen direct aan onze ervaren medewerkers

Als u benieuwd bent naar de mode die wij in onze winkel nabij Elst aanbieden, loopt u gerust eens bij ons binnen. De koffie staat voor u klaar! Bent u benieuwd naar onze aanbiedingen of wilt u iets vragen? Dan neemt u contact met ons op. Vul het contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op door te bellen naar 024-3771266.

de Haas de Mode