Onze kledingwinkel in de buurt van Groesbeek

In onze gezellige kledingwinkel De Haas, De Mode, dicht bij Groesbeek, vindt u het hele jaar door stijlvolle en luxe kleding van gerenommeerde merken. Wij bieden u alles wat u nodig heeft om tijdens feestelijke gelegenheden passend voor de dag te komen, om stijlvol naar uw werk te gaan en om er ook op iedere andere dag op-en-top uit te zien. Ons enthousiaste team voorziet u desgewenst graag van advies!

Geen massa, maar exclusiviteit

Uitsluitend kwaliteitsmerken

Kosteloos passend gemaakt

Kom eens langs en bekijk de luxe kleding in onze kledingwinkel nabij Groesbeek

Bent u op zoek naar een nieuwe outfit voor een speciale gelegenheid, en kunt u daar wel wat hulp bij gebruiken? Dan staat ons team graag voor u klaar. Samen vinden we in ons veelzijdige aanbod aan damesmode zonder twijfel een broek, rok of bovenstuk dat bij uw stijl past. Of misschien bent u wel op zoek naar een feestelijke jurk? Ook dan kunt u bij ons terecht. Natuurlijk zijn ook heren van harte welkom in onze winkel in Nijmegen. In onze rekken hangt namelijk altijd een ruim aanbod aan herenkleding van uiteenlopende, bekende merken. Denk bijvoorbeeld aan Lerros-herenkleding. U kunt in onze kledingwinkel in de buurt van Groesbeek dus gerust samen met uw partner op zoek gaan naar nieuwe, luxe kleding. Tussen het winkelen door geniet u van een lekkere kop koffie en een gezellig praatje.

Kom langs in onze winkel

Vind stijlvolle kleding die bij u past

Kom gezellig langs in onze kledingwinkel in de buurt van Groesbeek, en ontdek ons wisselende aanbod aan luxe kleding voor hem en haar. Voor uw bezoek leest u alvast meer over onze aanbiedingen en het laatste nieuws. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 024-3771266 of door het contactformulier in te vullen.

De Haas, De Mode
Symfoniestraat 148
6544 TM  Nijmegen

KvK 10144076

Openingstijden

Maandag 13:00 - 18:00

Dinsdag - Vrijdag 09:00 - 18:00

Zaterdag 09:00 - 17:00

Voor bij-de-tijdse dames- en herenmode van mooie kwaliteit gaat u naar De Haas, De Mode in Nijmegen.