Onze kledingwinkel in de buurt van Beuningen

Bent u op zoek naar een kledingwinkel in de buurt van Beuningen, met een collectie van unieke kledingstukken? Dan zit u bij De Haas, De Mode helemaal goed. In onze zaak vindt u met regelmaat nieuwe stukken, die wij in enkele aantallen per maat aanbieden. Zo bent u altijd verzekerd van een uniek kledingstuk, dat écht niet iedereen in de kast heeft hangen.

Geen massa, maar exclusiviteit

Uitsluitend kwaliteitsmerken

Kosteloos passend gemaakt

Als u een kledingwinkel nabij Beuningen zoekt, heten wij u graag welkom in onze zaak

Bent u op zoek naar herenkleding nabij Beuningen? Loop dan eens bij ons binnen. In onze rekken vindt u alles wat u zoekt: van pantalons tot overhemden en van lekker warme truien tot comfortabele jeans. U profiteert regelmatig van leuke aanbiedingen in onze kledingwinkel in de buurt van Beuningen. Als u niet zeker weet wat u goed staat, helpen onze medewerkers u graag met het vinden van passende kleding. Dames kunnen bij ons terecht voor dameskleding van Lebek en vele andere merken.

Kom langs in onze winkel

Neem vandaag nog telefonisch contact met ons op

Wilt u meer weten over onze kledingwinkel nabij Beuningen? Of bent u er benieuwd naar, of wij kleding van een bepaald merk in onze rekken hebben hangen? Dan kunt u uw vragen aan onze ervaren medewerkers stellen, door het contactformulier in te vullen of door te bellen naar 024-3771266. Wij staan u graag te woord.

De Haas, De Mode
Symfoniestraat 148
6544 TM  Nijmegen

KvK 10144076

Openingstijden

Maandag 13:00 - 18:00

Dinsdag - Vrijdag 09:00 - 18:00

Zaterdag 09:00 - 17:00

Voor bij-de-tijdse dames- en herenmode van mooie kwaliteit gaat u naar De Haas, De Mode in Nijmegen.