Herenmode kopen in regio Elst

Als u op zoek bent naar herenmode van hoogwaardige kwaliteit en woonachtig bent in de omgeving van Elst, kunt u terecht bij De Haas, De Mode. Wij bieden alles aan wat u nodig heeft om uw garderobe compleet te maken. Zoekt u een pantalon, een nieuwe jeans of een warme trui? Bij ons vindt u wat u zoekt. Wanneer u hulp nodig heeft, staat ons team voor u klaar.

Geen massa, maar exclusiviteit

Uitsluitend kwaliteitsmerken

Kosteloos passend gemaakt

De mooiste herenmode vindt u in onze winkel, dicht bij Elst

Wanneer u een bezoek brengt aan onze winkel in de buurt van Elst, zult u blij verrast zijn door ons brede aanbod aan herenmode. Wij bieden stukken aan van vele gerenommeerde merken, zoals herenkleding van Pierre Cardin. Van ieder stuk bieden wij slechts enkele artikelen per maat aan. Daartegenover staat dat onze collectie geregeld aangevuld wordt met nieuwe stukken. U kunt overigens ook bij ons terecht voor stijlvolle mode voor dames. Parkeren is gratis en de koffie staat voor u klaar. Als uw partner niet zo van winkelen houdt, ligt er genoeg leesvoer klaar voor hem of haar.

Kom langs in onze winkel

Laat u adviseren door een van onze specialisten

Loop eens bij ons binnen en bekijk de herenmode die we in onze zaak in Nijmegen, dicht bij Elst, aanbieden. Een van onze enthousiaste specialisten voorziet u desgewenst graag van advies. U kunt ook alvast het laatste nieuws en de nieuwste aanbiedingen bekijken. Neem contact met ons op door te bellen naar 024-3771266 of door het contactformulier in te vullen.

De Haas, De Mode
Symfoniestraat 148
6544 TM  Nijmegen

KvK 10144076

Openingstijden

Maandag 13:00 - 18:00

Dinsdag - Vrijdag 09:00 - 18:00

Zaterdag 09:00 - 17:00

Voor bij-de-tijdse dames- en herenmode van mooie kwaliteit gaat u naar De Haas, De Mode in Nijmegen.