Herenmode kopen nabij Bemmel

Voor herenmode van de beste kwaliteit rekent u op De Haas, De Mode nabij Bemmel. In onze winkel vindt u regelmatig nieuwe collecties. Omdat we telkens slechts enkele stukken per maat binnenkrijgen, bent u altijd verzekerd van unieke kleding. Ons ervaren team helpt u graag met het uitzoeken van de mooiste combinaties, zodat u altijd goed voor de dag komt.

Geen massa, maar exclusiviteit

Uitsluitend kwaliteitsmerken

Kosteloos passend gemaakt

Unieke herenmode vindt u in onze winkel in de buurt van Bemmel

Bent u op zoek naar een nette pantalon of naar nieuwe t-shirts om onder een overhemd te dragen? Het maakt niet uit wat u zoekt: in onze kledingwinkel nabij Bemmel vindt u het ongetwijfeld. Wij bieden veel verschillende gerenommeerde merken aan, bijvoorbeeld Lerros-herenkleding. Wanneer een stuk uit ons aanbod aan herenkleding u niet helemaal perfect past, hoeft u zich geen zorgen te maken. Wij laten dit kosteloos voor u vermaken bij een atelier in de buurt. Tussen het winkelen door geniet u van een lekkere kop koffie. Bovendien profiteert u in onze winkel met herenmode nabij Bemmel regelmatig van leuke aanbiedingen.

Kom langs in onze winkel

Neem contact met ons team op en stel uw vragen direct

Loop eens binnen in onze winkel nabij Bemmel en wij helpen u graag met het vinden van herenmode die bij u past. Neem gerust uw partner mee, want wij bieden ook dameskleding aan. Heeft u een vraag of wilt u weten of wij kleding van een bepaald merk aanbieden? Als u contact met ons opneemt, beantwoorden we uw vragen graag. Vul direct het contactformulier in of bel naar 024-3771266.

De Haas, De Mode
Symfoniestraat 148
6544 TM  Nijmegen

KvK 10144076

Openingstijden

Maandag 13:00 - 18:00

Dinsdag - Vrijdag 09:00 - 18:00

Zaterdag 09:00 - 17:00

Voor bij-de-tijdse dames- en herenmode van mooie kwaliteit gaat u naar De Haas, De Mode in Nijmegen.