Herenkleding kopen nabij Wijchen

Home | Herenkleding Wijchen

Geen massa, maar exclusiviteit

Uitsluitend kwaliteitsmerken

Kosteloos passend gemaakt

Passende herenkleding om altijd weer goed voor de dag te komen vindt u in onze zaak nabij Wijchen. In onze rekken vindt u maar enkele stuks per maat. Daardoor is de kans zeer klein dat u iemand in hetzelfde kledingstuk tegenkomt. U bent dus altijd verzekerd van unieke herenmode in onze winkel dicht bij Wijchen. We heten u graag van harte welkom bij De Haas, De Mode.

GABBIANO

Mooie lichte trui voor de overgangstijd.

€ 74,95.

Ontdek de herenkleding in het aanbod van onze zaak dicht bij Wijchen

Bent u op zoek naar een pantalon en overhemd voor een feestelijke gelegenheid, of wilt u juist comfortabele jeans voor iedere dag kopen? Misschien zoekt u juist een nette blouse die ook mooi staat op een nonchalante jeans. Waar u ook naar op zoek bent: in onze kledingwinkel in Nijmegen vindt u zonder twijfel een passende outfit. Het team van onze winkel in de buurt van Wijchen gaat graag samen met u op zoek naar nette herenmode of casual herenkleding die het beste bij u past. Ook voor uiterst stijlvolle dameskleding zit u bij ons goed. U kunt dus ook gezellig samen met uw partner komen winkelen. Parkeren is gratis en de koffie staat voor u klaar. Bovendien bieden wij geregeld leuke aanbiedingen aan.

GABBIANO

Mooie lichte trui voor de overgangstijd.

€ 74,95.

GABBIANO

Gaaf vest voor € 89,95

op de jeans Prato voor € 79,95.

TRADITIONELER BREIGOED

Voor de mannen die een mooie trui of vest willen hebben wij breigoed van Louis Fashion. De getoonde truien zijn € 99,95 en gebeid met een mooie wolmeging.

STOERE JEANS

Sportieve jeans van New Star.

€ 59,95

EDEN VALLEY

Staat altijd garant voor fraaie herenshirts.

Lange mouw nog steeds € 79,95.

GABBIANO JEANS

Goede denimbroek.

€ 89,95.

MEYER, dé naam in broekenland

Het hele productieproces in nu duurzaam.

Vanaf € 119,95.

Stel uw vragen over onze herenmode direct aan ons team

Wilt u meer weten over het aanbod aan herenmode van onze winkel in dames- en herenkleding nabij Wijchen? Dan stelt u uw vragen direct aan een van onze ervaren medewerkers. Zij staan u graag te woord: in de winkel en telefonisch, wanneer u belt naar 024-3771266. U kunt ook het contactformulier invullen, dan beantwoorden wij uw vraag zo spoedig mogelijk.

de Haas de Mode