Herenkleding kopen nabij Wijchen

Passende herenkleding om altijd weer goed voor de dag te komen vindt u in onze zaak nabij Wijchen. In onze rekken vindt u maar enkele stuks per maat. Daardoor is de kans zeer klein dat u iemand in hetzelfde kledingstuk tegenkomt. U bent dus altijd verzekerd van unieke herenmode in onze winkel dicht bij Wijchen. We heten u graag van harte welkom bij De Haas, De Mode.

Geen massa, maar exclusiviteit

Uitsluitend kwaliteitsmerken

Kosteloos passend gemaakt

Ontdek de herenkleding in het aanbod van onze zaak dicht bij Wijchen

Bent u op zoek naar een pantalon en overhemd voor een feestelijke gelegenheid, of wilt u juist comfortabele jeans voor iedere dag kopen? Misschien zoekt u juist een nette blouse die ook mooi staat op een nonchalante jeans. Waar u ook naar op zoek bent: in onze kledingwinkel in Nijmegen vindt u zonder twijfel een passende outfit. Het team van onze winkel in de buurt van Wijchen gaat graag samen met u op zoek naar nette herenmode of casual herenkleding die het beste bij u past. Ook voor uiterst stijlvolle dameskleding zit u bij ons goed. U kunt dus ook gezellig samen met uw partner komen winkelen. Parkeren is gratis en de koffie staat voor u klaar. Bovendien bieden wij geregeld leuke aanbiedingen aan.

Kom langs in onze winkel

Stel uw vragen over onze herenmode direct aan ons team

Wilt u meer weten over het aanbod aan herenmode van onze winkel in dames- en herenkleding nabij Wijchen? Dan stelt u uw vragen direct aan een van onze ervaren medewerkers. Zij staan u graag te woord: in de winkel en telefonisch, wanneer u belt naar 024-3771266. U kunt ook het contactformulier invullen, dan beantwoorden wij uw vraag zo spoedig mogelijk.

De Haas, De Mode
Symfoniestraat 148
6544 TM  Nijmegen

KvK 10144076

Openingstijden

Maandag 13:00 - 18:00

Dinsdag - Vrijdag 09:00 - 18:00

Zaterdag 09:00 - 17:00

Voor bij-de-tijdse dames- en herenmode van mooie kwaliteit gaat u naar De Haas, De Mode in Nijmegen.