Herenkleding in de buurt van Malden

Home | Herenkleding Malden

Geen massa, maar exclusiviteit

Uitsluitend kwaliteitsmerken

Kosteloos passend gemaakt

Als u van unieke herenkleding houdt, brengt u een bezoek aan onze winkel in de buurt van Malden. Omdat wij altijd slechts enkele artikelen per maat binnenkrijgen, zult u niet snel iemand tegenkomen die hetzelfde draagt als u. Het enthousiaste team van De Haas, De Mode gaat samen met u op zoek naar kleding die perfect bij u past.

GABBIANO

Mooie lichte trui voor de overgangstijd.

€ 74,95.

Ontdek ons ruime aanbod aan herenkleding in onze zaak nabij Malden

In de rekken van onze kledingwinkel nabij Malden vindt u alles wat u zoekt voor een veelzijdige garderobe: warme truien, comfortabele jeans, nette overhemden, pantalons en meer. Zo heeft u voor iedere gelegenheid iets in de kast hangen. U kunt bij ons bijvoorbeeld Lerros-herenkleding met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding kopen. In de zomer vindt u in onze winkel nabij Malden zomerse herenkleding zoals comfortabele korte broeken, en in de winter blijft u warm met heerlijke truien. Ook voor unieke damesmode kunt u bij ons terecht.

GABBIANO

Mooie lichte trui voor de overgangstijd.

€ 74,95.

GABBIANO

Gaaf vest voor € 89,95

op de jeans Prato voor € 79,95.

TRADITIONELER BREIGOED

Voor de mannen die een mooie trui of vest willen hebben wij breigoed van Louis Fashion. De getoonde truien zijn € 99,95 en gebeid met een mooie wolmeging.

STOERE JEANS

Sportieve jeans van New Star.

€ 59,95

EDEN VALLEY

Staat altijd garant voor fraaie herenshirts.

Lange mouw nog steeds € 79,95.

GABBIANO JEANS

Goede denimbroek.

€ 89,95.

MEYER, dé naam in broekenland

Het hele productieproces in nu duurzaam.

Vanaf € 119,95.

Bel ons vandaag nog als u vragen heeft

Heeft u nog vragen voordat u de herenkleding in onze winkel in de buurt van Malden komt bekijken? Dan staat ons team graag voor u klaar. Vul het contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op door te bellen naar 024-3771266. Blijf ook op de hoogte van het laatste nieuws en van onze aanbiedingen.

de Haas de Mode