Herenkleding kopen in de buurt van Groesbeek

Wanneer u op zoek bent naar herenkleding in de omgeving van Groesbeek, nodigen wij u van harte uit om een bezoek te brengen aan onze kledingwinkel in Nijmegen. Bij De Haas, De Mode vindt u geregeld nieuwe, unieke kledingstukken. Omdat we slechts enkele artikelen per maat in onze rekken hebben hangen, zult u niet snel iemand in hetzelfde stuk tegenkomen.

Geen massa, maar exclusiviteit

Uitsluitend kwaliteitsmerken

Kosteloos passend gemaakt

Voor stijlvolle herenkleding bezoekt u onze winkel dicht bij Groesbeek

Loop eens binnen in onze kledingwinkel nabij Groesbeek, en ontdek de nieuwste collecties van gerenommeerde merken. U kunt bijvoorbeeld bij ons in de buurt van Groesbeek terecht voor de nieuwste mode van Meyer en herenkleding van vele andere merken. Of u nu op zoek bent naar een nette broek en een overhemd voor een feestelijke gelegenheid, of naar een leuke combinatie voor iedere dag: wij helpen u graag om kleding te vinden die bij u past. U kunt ook bij ons terecht voor uiterst stijlvolle damesmode van uiteenlopende merken.

Kom langs in onze winkel

Blijf op de hoogte van onze aanbiedingen en van het laatste nieuws

Bent u benieuwd of wij in onze winkel nabij Groesbeek herenkleding van een bepaald merk aanbieden, of heeft u een andere vraag voor ons, bijvoorbeeld met betrekking tot onze aanbiedingen? Dan neemt u vandaag nog contact met ons op. Dat doet u door het contactformulier in te vullen, of door te bellen naar 024-3771266

De Haas, De Mode
Symfoniestraat 148
6544 TM  Nijmegen

KvK 10144076

Openingstijden

Maandag 13:00 - 18:00

Dinsdag - Vrijdag 09:00 - 18:00

Zaterdag 09:00 - 17:00

Voor bij-de-tijdse dames- en herenmode van mooie kwaliteit gaat u naar De Haas, De Mode in Nijmegen.