Herenkleding kopen in regio Beuningen

Bent u op zoek naar nieuwe herenkleding en woont u in regio Beuningen? Dan is het een goed idee om eens binnen te lopen bij De Haas, De Mode in Nijmegen. In onze rekken vindt u luxe herenmode van een veelvoud aan verschillende merken, en dat op een kleine afstand van Beuningen. Ons enthousiaste team gaat graag samen met u op zoek naar kleding die écht bij u past.

Geen massa, maar exclusiviteit

Uitsluitend kwaliteitsmerken

Kosteloos passend gemaakt

Voor stijlvolle herenkleding bezoekt u onze winkel nabij Beuningen

Wilt u nieuwe broeken kopen, of bent u juist op zoek naar bovenstukken voor het aankomende seizoen? Het maakt niet uit waar u op het gebied van luxe en nette herenmode of casual herenkleding naar op zoek bent: in onze kledingwinkel nabij Beuningen vindt u het zonder twijfel. Als u niet zeker weet welke pasvormen u het beste staan, helpen wij u graag bij het maken van uw keuze. Omdat wij in onze zaak nabij Beuningen een regelmatig wisselend aanbod aan luxe herenmode en exclusieve merkkleding verkopen, bent u altijd verzekerd van kwaliteit waar u jarenlang plezier van heeft. Bovendien profiteert u bij ons regelmatig van aantrekkelijke aanbiedingen.

Kom langs in onze winkel

Kom langs en vind kleding die precies bij u past

Bent u benieuwd naar onze nieuwste collectie aan luxe herenmode, en wilt u de herenkleding in onze winkel nabij Beuningen graag passen? Dan nodigen we u graag uit om onze zaak te bezoeken. De koffie staat voor u klaar en we maken graag tijd voor een gezellig praatje! Heeft u voor uw bezoek aan onze winkel nog vragen? Dan neemt u contact met ons op door te bellen naar 024-3771266, of door het contactformulier in te vullen.

De Haas, De Mode
Symfoniestraat 148
6544 TM  Nijmegen

KvK 10144076

Openingstijden

Maandag 13:00 - 18:00

Dinsdag - Vrijdag 09:00 - 18:00

Zaterdag 09:00 - 17:00

Voor bij-de-tijdse dames- en herenmode van mooie kwaliteit gaat u naar De Haas, De Mode in Nijmegen.