De nieuwste mode in de omgeving van Elst

Bij De Haas, De Mode in de buurt van Elst vindt u unieke kleding voor hem en haar. Wij hebben altijd maar enkele exemplaren van iedere maat in onze rekken hangen, waardoor u niet snel iemand zult tegenkomen die precies hetzelfde als u draagt. Ons team helpt u graag met het samenstellen van een nieuwe outfit voor iedere gelegenheid.

Geen massa, maar exclusiviteit

Uitsluitend kwaliteitsmerken

Kosteloos passend gemaakt

Ontdek de veelzijdige mode in onze winkel nabij Elst

Als u op zoek bent naar een winkel in de buurt van Elst, waar u het hele jaar door de mooiste dames- en herenmode kunt kopen, zit u bij De Haas, De Mode in Nijmegen helemaal goed. In onze rekken vindt u alles van comfortabele alledaagse kledingstukken tot exclusieve merkkleding van gerenommeerde merken uit binnen- en buitenland. Het is soms best moeilijk om leuke sets te vinden: welke trui past er bij deze broek en welke rok bij deze blouse? Onze ervaren medewerkers helpen u graag met het combineren van verschillende stukken om de mooiste outfits voor u te creëren.

Kom langs in onze winkel

Stel uw vragen direct aan onze ervaren medewerkers

Als u benieuwd bent naar de mode die wij in onze winkel nabij Elst aanbieden, loopt u gerust eens bij ons binnen. De koffie staat voor u klaar! Bent u benieuwd naar onze aanbiedingen of wilt u iets vragen? Dan neemt u contact met ons op. Vul het contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op door te bellen naar 024-3771266.

De Haas, De Mode
Symfoniestraat 148
6544 TM  Nijmegen

KvK 10144076

Openingstijden

Maandag 13:00 - 18:00

Dinsdag - Vrijdag 09:00 - 18:00

Zaterdag 09:00 - 17:00

Voor bij-de-tijdse dames- en herenmode van mooie kwaliteit gaat u naar De Haas, De Mode in Nijmegen.