Herenkleding vindt u in onze winkel dicht bij Bemmel

Wanneer u herenkleding wilt kopen en in Bemmel woont, heten we u graag welkom in onze zaak in Nijmegen. Bij De Haas, De Mode vindt u unieke en kwalitatief hoogwaardige kleding. De collecties in onze winkel zijn in lage aantallen beschikbaar; u zult dus niet snel iemand in hetzelfde kledingstuk tegenkomen.

Geen massa, maar exclusiviteit

Uitsluitend kwaliteitsmerken

Kosteloos passend gemaakt

Wij bieden unieke herenkleding van hoogwaardige kwaliteit aan in de buurt van Bemmel

In onze kledingwinkel nabij Bemmel vindt u regelmatig nieuwe collecties herenkleding. U heeft dus altijd voldoende keuze. Heeft u een mooie pantalon of een stijlvol overhemd gevonden, maar past het stuk net niet perfect? Dat is geen enkel probleem, want wij kunnen alle herenmode uit onze winkel op maat laten maken voor u. Kleding vermaken doen we geheel kosteloos. Bovendien kunt u bij ons altijd rekenen op een lekkere kop koffie en een gezellig praatje, en u kunt uw partner vanzelfsprekend meenemen. U vindt in onze winkel nabij Bemmel niet alleen herenkleding. Misschien is uw vrouw nog wel op zoek naar een nieuwe outfit? Dan kan ze rustig rondkijken tussen onze dameskleding.

Kom langs in onze winkel

Bekijk onze volledige collectie in onze winkel

Bent u benieuwd geworden naar de herenkleding in onze winkel in de buurt van Bemmel, en wilt u ons aanbod graag in het echt komen bekijken? Dan heten we u graag van harte welkom in onze zaak. Voor een indruk van onze winkel en service leest u de klantervaringen. Neem gerust contact met ons op door het contactformulier in te vullen of door te bellen naar 024-3771266. Hopelijk tot snel!

De Haas, De Mode
Symfoniestraat 148
6544 TM  Nijmegen

KvK 10144076

Openingstijden

Maandag 13:00 - 18:00

Dinsdag - Vrijdag 09:00 - 18:00

Zaterdag 09:00 - 17:00

Voor bij-de-tijdse dames- en herenmode van mooie kwaliteit gaat u naar De Haas, De Mode in Nijmegen.