Exclusieve merkkleding

Home | Exclusieve Merkkleding

Geen massa, maar exclusiviteit

Uitsluitend kwaliteitsmerken

Kosteloos passend gemaakt

In onze winkel koopt u exclusieve merkkleding van hoogwaardige kwaliteit. Aan onze kledingrekken vindt u diverse merken die u nergens anders in Nijmegen ziet. De kans dat een ander in hetzelfde kledingstuk loopt, is bovendien klein. Dat maakt onze kleding exclusief.

ROBERTO SARTO

Deze hangkol is heerlijk voor het komende seizoen. € 79,99.

Exclusieve merkkleding kopen in Nijmegen voor heren en dames

In onze winkel hangt merkkleding die u nergens anders kunt kopen in Nijmegen. De kleding is zowel voor dames als heren beschikbaar. Kom gerust eens op bezoek en ontdek welke merken het best bij u passen. Onze medewerkers staan volledig tot uw beschikking voor advies op maat. Schroom niet om ons het hemd van het lijf te vragen. We helpen u graag verder!

Lekkere sweat van Tom Tailor

LUCHTIGE JURKJES

Ze zijn er weer, in veel kleuren.  39,99

Lekkere sweat van Tom Tailor

LINNENLOOK

Katoenen blouse  39,99

Voorjaarstrui van Pulz met een jeans van Angels

VROLIJKE KLEUREN

Top van Sarto. 79,95

Pantalon van Leona 69,95

Lekkere sweat van Tom Tailor

ANGELS

Stoere broek € 99,99

Lekkere sweat van Tom Tailor

TOM TAILOR

T-shirts € 22,99

ANGELS

'Destroyed' jeans

€ 129,99.

BLOUSONS

Nieuwe kleuren

€ 49,99.

ROBERTO SARTO

Heldere kleuren weer

ROBERTO SARTO

Mooie combinaties mogelijk

Laat uw exclusieve kleding op maat maken

Onze exclusieve merkkleding wordt in kleine aantallen geleverd. Het kan dus voorkomen dat uw maat niet meer in de rekken hangt. Niet getreurd! Als het kledingstuk niet past, maar u het toch wilt kopen, kunnen wij gratis en snel uw kledingstuk vermaken. Deze service bieden wij kosteloos aan voor alle kledingstukken die u bij ons koopt. Uw kledingstuk wordt door een atelier in de omgeving voor u op maat gemaakt.

Ontdek onze collecties met merkkleding

De Haas, de Mode is al 25 jaar een begrip als het gaat over exclusieve merkkleding kopen in Nijmegen. Velen weten ons van ver buiten de stad te vinden. Daarom staat de klant bij ons hoog in het vaandel. Service en kwaliteit zijn voor ons belangrijke pijlers; dat beamen onze klanten graag. Kom langs in onze kledingwinkel in Nijmegen om de collecties te bewonderen en exclusieve merkkleding te kopen. Heeft u vragen? Neem voor meer informatie contact op via het contactformulier of bel naar 024-3771266.

de Haas de Mode