Exclusieve kleding voor Dames

In onze winkel vindt u een uitgebreid aanbod van exclusieve kleding voor dames die u bij andere winkels niet snel tegenkomt. Onze collectie bestaat uit topmerken met een hoogstaande kwaliteit. Daar staan wij garant voor. De collectie komt in kleine aantallen binnen. Uw maat hangt dus beperkt in onze rekken. Daar staat tegenover dat wij het hele jaar door wisselende en exclusieve collecties bieden.

Geen massa, maar exclusiviteit

Uitsluitend kwaliteitsmerken

Kosteloos passend gemaakt

Exclusieve kleding van topmerken voor dames

De collectie exclusieve kleding voor dames bestaat uit verschillende kwaliteitsmerken. Doordat de kwantiteit laag is, blijft de kans klein dat u ooit iemand tegenkomt die hetzelfde kledingstuk draagt als u. U kunt zich dus echt speciaal voelen in onze kleding. Bij De Haas, de Mode vinden we dat u bijzonder bent en dat mag u uitdragen. U doet dat onder andere met onze topmerken, waaronder;

·        Zerres

·        Roberto Sarto

·        Lebek

·        Peppercorn

Kom langs in onze winkel

Koop uw kleding uit onze collectie

Bij De Haas, de Mode wordt de collectie doorlopend vernieuwd. Op deze manier zorgen we ervoor dat u altijd de nieuwste mode bij ons treft. Dit geldt uiteraard niet alleen voor de exclusieve kleding voor dames, maar ook voor de herenkleding. Bekijk de herencollecties online of bezoek onze winkel in Nijmegen. Voor meer informatie en bij vragen neemt u contact met ons op via het contactformulier of belt u naar 024-3771266.

De Haas, De Mode
Symfoniestraat 152/154
6544 TM  Nijmegen

KvK 10144076

Openingstijden

Maandag 13:00 - 18:00

Dinsdag - Vrijdag 09:00 - 18:00

Zaterdag 09:00 - 17:00

Voor bij-de-tijdse dames- en herenmode van mooie kwaliteit gaat u naar De Haas, De Mode in Nijmegen.