Damesmode in de buurt van Malden

Bent u op zoek naar een winkel met prachtige damesmode in de omgeving van Malden? Dan is het een goed idee om eens rond te kijken bij De Haas, De Mode in Nijmegen. Regelmatig hangen er nieuwe, unieke stukken in onze kledingrekken te wachten om gepast te worden. Onze experts helpen u desgewenst graag met het maken van de leukste kledingcombinaties.

Geen massa, maar exclusiviteit

Uitsluitend kwaliteitsmerken

Kosteloos passend gemaakt

Ontdek de mooiste damesmode in onze zaak nabij Malden

Waar mogen wij u mee helpen? Bent u op zoek naar een feestelijke jurk, of naar een nette pantalon om naar uw werk te dragen? Het maakt niet uit wat u op het gebied van damesmode zoekt: wij helpen u in onze kledingwinkel nabij Malden graag om het te vinden. Van exclusieve merkkleding tot comfortabele en aantrekkelijk geprijsde kledingstukken, u vindt bij ons alles wat u nodig heeft voor een veelzijdige garderobe. Ook voor unieke herenkleding van gerenommeerde merken ontvangen we u graag in onze zaak met heren- en damesmode dicht bij Malden.

Kom langs in onze winkel

Blijf op de hoogte van de nieuwste aanbiedingen

Bent u er klaar voor om de prachtige damesmode in de rekken van onze winkel nabij Malden te ontdekken? Plan dan direct uw bezoek, we heten u graag welkom met een kop koffie. Tussen uw bezoeken door houden we u op de hoogte van de nieuwste aanbiedingen en het laatste nieuws met betrekking tot onze winkel. Bij vragen neemt u contact met ons op door te bellen naar 024-3771266 of door het contactformulier in te vullen.

De Haas, De Mode
Symfoniestraat 148
6544 TM  Nijmegen

KvK 10144076

Openingstijden

Maandag 13:00 - 18:00

Dinsdag - Vrijdag 09:00 - 18:00

Zaterdag 09:00 - 17:00

Voor bij-de-tijdse dames- en herenmode van mooie kwaliteit gaat u naar De Haas, De Mode in Nijmegen.