De mooiste damesmode in de buurt van Groesbeek

Voor unieke damesmode bezoekt u onze winkel in de buurt van Groesbeek. Misschien zoekt u een speciale outfit voor een feest, of wilt u nieuwe kleding kopen om naar het werk te dragen. Voor welke gelegenheid u ook nieuwe kledingstukken zoekt: bij De Haas, De Mode in Nijmegen helpen we u graag om te vinden wat u zoekt.

Geen massa, maar exclusiviteit

Uitsluitend kwaliteitsmerken

Kosteloos passend gemaakt

Voor damesmode nabij Groesbeek bezoekt u onze zaak

Soms is het best lastig om een outfit samen te stellen. Wat past er nou goed bij die donkerblauwe pantalon, en welke trui is het mooist bij die jeansrok? Ons team staat voor u klaar in onze kledingwinkel nabij Groesbeek, om met u mee te denken en u van het nodige advies te voorzien. In onze gezellige zaak kunt u bijvoorbeeld Roberto Sarto-dameskleding vinden. Dit is een echt Nederlands merk met comfortabele en uiterst stijlvolle mode. Omdat wij maar enkele artikelen per maat binnenkrijgen, weet u met de damesmode uit onze zaak nabij Groesbeek zeker dat u unieke stukken in uw kast heeft hangen. U kunt overigens ook bij ons terecht voor unieke herenkleding van gerenommeerde merken.

Kom langs in onze winkel

Neem contact met onze experts op en stel uw vragen

Wilt u meer weten over de damesmode die u in onze winkel in de buurt van Groesbeek vindt, of bent u benieuwd naar onze aanbiedingen? Dan neemt u gerust contact met ons op, door te bellen naar 024-3771266. U kunt ook het contactformulier invullen, dan beantwoorden wij al uw vragen.

De Haas, De Mode
Symfoniestraat 148
6544 TM  Nijmegen

KvK 10144076

Openingstijden

Maandag 13:00 - 18:00

Dinsdag - Vrijdag 09:00 - 18:00

Zaterdag 09:00 - 17:00

Voor bij-de-tijdse dames- en herenmode van mooie kwaliteit gaat u naar De Haas, De Mode in Nijmegen.