Dameskleding kopen in de buurt van Wijchen

De mooiste dameskleding die precies bij u past vindt u in onze winkel in de buurt van Wijchen. Weet u niet zo goed welke kleuren u het beste staan? Dan helpt ons team u graag met het vinden van de leukste kleurencombinaties. Van rokken tot broeken en van blouses tot t-shirts: bij ons vindt u alles wat u zoekt.

Geen massa, maar exclusiviteit

Uitsluitend kwaliteitsmerken

Kosteloos passend gemaakt

Mooie dameskleding voor ieder seizoen vindt u in onze winkel in de buurt van Wijchen

In onze kledingwinkel in Nijmegen, dicht bij Wijchen, vindt u ieder seizoen nieuwe, unieke dameskleding. Wij bieden altijd maar enkele artikelen van iedere maat aan, zodat u niet snel iemand tegenkomt die precies hetzelfde draagt. We horen tijdens uw bezoek graag waar we u mee mogen helpen. Zoekt u een feestelijke blouse of een nette pantalon voor een speciale gelegenheid? Wij gaan graag samen met u op zoek naar de passende kledingstukken. Ook voor herenkleding van gerenommeerde Nederlandse en buitenlandse merken, loopt u binnen bij De Haas, De Mode.

Kom langs in onze winkel

Bekijk onze nieuwe aanbiedingen en het laatste nieuws

We houden u graag op de hoogte van nieuwe aanbiedingen en het laatste nieuws. Heeft u vragen over de dameskleding in onze winkel nabij Wijchen? Dan stelt u deze direct aan een van onze enthousiaste medewerkers. Vul het contactformulier in of bel vandaag nog naar 024-3771266.

De Haas, De Mode
Symfoniestraat 148
6544 TM  Nijmegen

KvK 10144076

Openingstijden

Maandag 13:00 - 18:00

Dinsdag - Vrijdag 09:00 - 18:00

Zaterdag 09:00 - 17:00

Voor bij-de-tijdse dames- en herenmode van mooie kwaliteit gaat u naar De Haas, De Mode in Nijmegen.