Dameskleding kopen nabij Bemmel

Als u unieke dameskleding wilt kopen in de buurt van Bemmel, is het een goed idee om eens een kijkje te nemen in onze kledingzaak. Bij De Haas, De Mode vindt u regelmatig nieuwe collecties met telkens weer unieke kledingstukken. Onze ervaren medewerkers helpen u graag om voor iedere gelegenheid een passende combinatie te vinden.

Geen massa, maar exclusiviteit

Uitsluitend kwaliteitsmerken

Kosteloos passend gemaakt

Ontdek de dameskleding in het assortiment van onze zaak in de buurt van Bemmel

In onze kledingwinkel nabij Bemmel vindt u voor iedere gelegenheid een prachtige outfit. Of u nu op zoek bent naar een jurk voor een feestje of naar een nieuwe broek van Zerres om naar het werk te dragen, in ons aanbod vindt u ongetwijfeld wat u zoekt. Naast dameskleding bieden wij ook herenkleding aan in onze winkel in de buurt van Bemmel. Neem dus gerust uw partner mee, misschien keren jullie dan allebei wel met mooie aanwinsten huiswaarts. En als iets in eerste instantie nog niet helemaal goed past, laten wij dit kosteloos op maat maken voor u.

Kom langs in onze winkel

Blijf op de hoogte van nieuws en aanbiedingen

Heeft u vragen over de dameskleding die we in onze zaak nabij Bemmel aanbieden? Dan stelt u deze direct aan een van onze specialisten. Vul direct het contactformulier in of bel naar 024-3771266, dan staan wij u graag te woord. Blijf ook op de hoogte van het laatste nieuws en van onze aanbiedingen!

De Haas, De Mode
Symfoniestraat 148
6544 TM  Nijmegen

KvK 10144076

Openingstijden

Maandag 13:00 - 18:00

Dinsdag - Vrijdag 09:00 - 18:00

Zaterdag 09:00 - 17:00

Voor bij-de-tijdse dames- en herenmode van mooie kwaliteit gaat u naar De Haas, De Mode in Nijmegen.